Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Uke 46: Kylling og Håpskoleløp

Hei alle sammen, denne uken begynte vi en ny valgfagperiode og vårt stille og rolige hverdagsliv ble brått avbrutt da ekstremsport kom tilbake fra studieturen på Bali. Vi gjorde oss ferdige med de kina-orienterte presentasjonene våre på tirsdag og fortsatte vår kungfu trening med master an der vi fikk lært resten av bevegelsene for det Bo settet vi driver med.

Vi fortsetter med Kung Fu trening.

På onsdag lagde vi kung pao kylling sammen med klassen og Habiao. Klassen ble delt inn i 5 forskjellige grupper (i tillegg til Elias) som konkurrerte om hvem som kunne lage den beste Kung pao kyllingen med master An som dommer. Vi så på i spenning mens master an bedømte kyllingen våres. Det var Markus sin gruppen som vant men vi var alle vinnere ifølge Haibiao.

Vi er flinke koker!

Master An ble dommer.

Det var rolig på torsdag og fredag med relativt lite ekstraordinære hendelser, men på Lørdagen sparket det i gang igjen med håpskoleløpet og Elevkvelden til Body and Mind.

Håpskoleløpet ble flyttet til Kiwi-hallen på grunn av dårlig vær som gjorde til at løypen som skulle være på 1,3km nå ble redusert til rundt 180-190m. Dette førte til at det var mange som måtte revurdere hvor mye de skulle kreve fra sponsorene som hadde sagt seg enig i å sponse dem med visse beløp per runde. Alle deltagerne utførte løpet det beste de kunne og vi i klassen er fornøyd med det. Rekorden ble satt av Sebastian fra Sør-Amerika med 77 runder rundt banen på 1 time.

Løp for Håpskolen

Takk for insats, allesammen!

Etter løpet var ferdig og folk hadde fått slappet av med grøt og taco ble det tid for elevkvelden til Body and Mind som var basert på mordet av ”Louise”. Det ble en del artige sketsjer og til slutt ble det avslørt at morderen var Vegard og den sleipe jævelen fikk som fortjent.

Body & Mind klassens elevkveld er kjempe flott.

morderen var Vegard, Haha.

Skrevet av Håvard og Jon-Marius.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.