Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Return of the Kinaklasse

Hallaisen! Velkommen tilbake fra høstferie folkens. Marcusen og Sindremann hilser!
Nå har vi ladet opp i en uke med å kjede oss hjemme og er klare til å starte igjen med folkehøyskolelivet.

Første dagen vi kom tilbake startet vi på våre nye valgfag og derretter repeterte kinesisken vår for å se om vi fortsatt kunne noe. Haibiao bestemte seg for at dette skulle bli gøyT så han lagde en konkurranse av det. Første prisen var SNOP!

På onsdag startet vi filmprosjektet vårt der vi skapte en orginal musikk video med Edvard som hovedrolle. Vi ble delt inn i grupper for hvert vers av sangen der vi fikk ansvar for handlingen. Men Marcus gjorde egentlig meste parten av jobben.

Og vi er høyst takknemlige for at Sumin kunne komme tidlig hjem fra kinaturen hennes, og stille opp under filminnspillingen.

På torsdagen jobbet vi med en annen musikkvideo som handlet om de 12 “Zodiac signs” der vi danset i Ørsta sine gater med og uten bukse, på amfiet med vår egen lille ku, høyt til fjells med PTen vår og på skolen med vår egen Superman.

og vi avslutter uken med børsebæring for Unicef.

Ja….. nå må vi si noe kult på slutten…………………………..
AMERIKANSK FOTBALL ER KULT!!!!!!!
hade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.