Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Maximal bonding

Hei bloggen! 

Denne uken startet vi med å lære om kinesisk mytologi. Vi lærte blant annet om Månefesten, som etter den kinesiske kalenderen faller på den 15. dagen i den åttende måned. Dette ble i år den 4. oktober, og derfor er ukens ord månekake ( Yuè bĭng ).

På tirsdag var vi så heldige å oppleve klassens første kosekveld – en kveld vi alle sent vil glemme! Det ble mye kos og god stemning, og det var Haibiaos berømte Colakylling som sto på menyen. En kulinarisk opplevelse uten like! Deretter avsluttet vi måltidet med (litt for mye) iskrem.

Kvelden fortsatte med quiz, hvor vi lærte mer om både Kina og hverandre. Som dere sikkert husker er Adrian en stor beundrer av både romantiske filmer og Opera, og jeg (Rosin) sto på scenen iført dameklær og sminke.

Men det stoppet ikke der! I regi av Rosin og Nicholas deltok noen entusiastiske kinaelever i Chubby Bunny, hvor Haibiao fikk noen virkelige fine shots. I tillegg hadde vi både pekeleken og hviskeleken. 

 

 

Vi avsluttet kvelden med en kinesisk kampsportfilm ved navn Ip Man. En verdig avslutning på en strålende kosekveld!

På onsdag arrangerte våre søte klassekamerater, Edvard og Marcus, en gymtime med mye forskjellig rart. Vi varmet opp med stiv heks og haien kommer, og kjørte deretter på med kortlek, kanonball og ballspill med amerikansk fotball. Fortsetter vi slik blir vi godt rustet til lange gåturer i Kina 🙂 Stå på, folkens!

 

 

Ellers denne uken har vi dykket dypere inn i pinyin, og danset litt (hihi) i regi av Læremester Kaja.

Ha en superduper fin, fantastisk, nydelig, strålende og ikke minst herlig høstferie, folkens! Så sees vi om en drøy uke. Kommer til å savne dere <33

Rosin og Andrea OUT! (Mic drop)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.