Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Den første uken

Første treff 🙂

Hei sveis og velkommen til første blogginnlegg for i år!  

Det har gått ni dager selv om det kjennes ut som vi har vært her mye lenger. Vi har allerede lagt bak oss en finfin hyttetur som inkluderte våt lavo, bålkos og ikke minst kortspill. I tillegg har vi hatt en snasen elevkveld som sent vil bli glemt. Haibiao som Askepott blir nok klistret godt fast i hukommelsen en god del uker fremover 🙂

Men for andre medlemmer av kinaklassen er dette kun den tredje dagen, nemlig Else og Nicholas. Det er en glede å ønske dere velkommen til klassen <3 Vi ser frem til  å bli bedre kjent med dere! 

Nå er vi alle! 🙂

Hvis vi skal rette blikket fremover har vi mye å glede oss til. For det første skal Adventuralinjene på tur fra tirsdag morgen til fredag, og det gir oss en sjanse til å roe ned litt etter en heftig start på skoleåret. Videre kan vi bruke anledningen til å bli bedre kjent innad i klassen og sitte inne mens det pøsregner… Menmen, man får bare ta det med et smil som Sindre gjør her!

Ikke bare dette, men vi skal også sette inn et støt for Moder jord ved å kjempe for overlevelsen av den truede blomsterarten Solblom på torsdag og fredag! Det er også et seminar å se frem til med vår alles favorittpensjonist Knud “vis mann” Jørgen med mye livserfaring. Som sagt, mye å glede seg til <3

PEACE OUT

 

Comment (1)

  1. WorldsbiggestEdfan

    Dis was butiful writen. Are u a forfatter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.