Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Tiden kommer, tiden går.

Hei, nå er det igjen bare en siste uke før vinterferien treffer for fullt (Bare tuller, alt tatt ferie jeg). Rettelse, det er bare en uke igjen å snakke om før alle reiste til hver sin destinasjon. Det er litt rart å tenke på at neste gang vi møtes så er gjengen på vei til det store ukjente Asia.

Uken gikk fort for seg. Tiden løp og vi prøvde vårt beste å henge på. Siste sjekken for Håpskole undervisningen ble satt på torsdag, så det var ikke overraskende at mange febrilsk prøvde å nå denne fristen. Blant dem var det en idiot som fikk skrevet ut over 300 ark (jeg sverger på at jeg kommer til å trenge alle, men jeg burde nok kutte litt ned på dem. Sorry igjen Haibiao). Uken gikk ellers ganske greit.

Klassen var ikke bare under press for å bli ferdig med alt som måtte bli ferdig. Vi fikk oss en koselig tur opp til Lindaveten, hvor turen var velsignet med sol og flott vær. På toppen var det også en liten photoshoot session, men hvem er det vi lurer… alle turene ender opp med å bli photoshoot sessions (enten man vil det eller ikke). Bildene ender alltid opp med å bli bra, så de fleste deltar frivillig.

Shoutout til Animasjonsklassen som arrangerte en liten avslutningsfest før vinterferien. Det var utrolig koselig og fylt med humor. Tegning, gjetting, forskjellige nivåer osv. Det kan jo neppe slå feil. Takker igjen for en fantastisk aften (og en liten hilsen om at dere også må kose dere veldig på Japan turen).

Da tror jeg at jeg har fått skrevet alt mitt. kort, greit og direkte. Siste forberedelser er blitt gjort og alle er ganske klare for en velfortjent studietur. Det er fortsatt nesten umulig å tenke på at vi om en liten uke, tar oss turen til Kina. Ser deg snart, Mester An (chuchu <3) Men på den noten, så avslutter jeg. Neste gang dere hører fra oss er det tror jeg blir fra kinesisk jord.

TB til Mester An for de som har glemt han (det har ikke klassen gjort^^) 

Håper alle får en fortreffelig ferie videre.

Hilsen deres trofaste og kjæreste klassekam.

Hvete

Bilder fraskoleåret 2016/2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.