Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Last Week Tonight With Ingrid & Aina

Tar en liten morgen samling dere, det er mandag( 16.01.2017), i dag er det Martin Luther King Jr. sin dag. Det er den 3 mandagen i året og det er igjen 349 dager igjen av året.
Og i dag skal jeg skrive om forrige uke. 

vi starta uka ganske greit, jeg for min del starta uka med valgfaget tegneserie/tegning. der vi fikk temaet “Det ordner seg”.  Etter en fantastisk lunsj, hadde Sumin og Haibiao en lek i vente for oss. der vi skulle i  6 grupper representere forskjellige land og deres status med våres kjære 2’metring som bank.

20170104-DSC03717

「Japan prøver å selge produkter for å få penger」(•́⌄•́๑)૭✧

Ellers gikk ting i ett hele uka, med forbereding til kinaturen, forberedelser til håpskolen og Volleyball. Ekstremsport hadde som mål om å bli bedre kjent med oss, men er selv ganske sikker på at det de fikk vite om oss er at vi ikke er gode i volleyball :^) anyway, vi ble grusa heftig av både lag 1 og 2. og vant selvfølgelig mot oss selv.

vi fikk også låne Kristoffer fra Animasjon.

vi fikk også låne Kristoffer fra Animasjon.

Noen intense øyeblikk her du. 

Noen intense øyeblikk her du.

DSC03789

Ser ut til at Tobias fra ekstremsport, liker å være i lufta, mer en han liker å stå.

Men alt i alt kan jeg vell trygt si at tiden kanskje løp i fra, meg med på en fart på 0,2 km/t der tiden iallefall gikk i 24 km/t. Ikke så rart i og med at jeg har hatt gangvask og stått opp litt over syv hverdag for å vaske gulv. Men så kom fredag, herre gud ja fredag folkens.

Jeg sto opp kl 07.20 for å vaske gangen og gikk ned til frokost like etter, det var da jeg så det. det lille fnugget av håp, om en lysere hverdag.  men det var ikke hvilket som helst fnugg av håp. men et snøfnugg. og det stoppet heller ikke, det snødde hele dagen. I løpet av få timer var det godt over 10 cm med snø, og en hopp bakke fra trappa og ned på plenen ble laget ganske fort. og i allefall en snømann ble laget.

20170113_145307

「et bevis på at, I alle fall en snømann ble til」

Men fredag var også dagen da vår kjære Amalie hadde morgensamling, ikke fortvil jeg har ikke glemt de andre som også hadde (Maiken, Maciej, Anja & Cintia) creds til dere,  men grunden til at jeg skriver om Amalie sin er fordi jeg var der under prosessen, til denne presentasjonen. Er ikke sikker på at jeg har noe hjerneceller igjen etter uka med dette, med memes fra 2010 og dårlige ordspill… (insert bad pun on how I didnt have a brain before this..) men alt i alt en A++ presentasjon med quality content.

Amalie hadde en fin morgensamling om sin tid før folkehøgskole.

Amalie hadde en fin morgensamling om sin tid før folkehøgskole.

På fredag var også hele skolen å så på teater stykket “Brevduene”, det var spesielt i seg selv. Stykket var utført av skuespillere fra “teateret vårt”. Har dessverre ikke bilder derifra. Men men, what can you do?

På lørdag var det seminar med Jørn, om følelser og hvem har ansvar for dine følelser osv. senere på kvelden, da vaflene var stekt og projektoren satt opp, kom tiden for karaoke.

Alle er ivrige i karaoke synging.

Alle er ivrige i karaoke synging.

alt i alt, har det vert en fin uke, med mye å finne på.

men da avslutter jeg dette innlegget ✧٩(•́⌄•́๑)و ✧

~Saltmine/Ingrid (ง ͠ ͠° ل͜ °)ง

Bilder fraskoleåret 2016/2017

Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.