Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Julen Begynner

Uken begynte rolig med en vanlig mandag, det vil si morgensamling, valgfag, lunsj og linjefag. på tirsdag var de siste fremføringene med temaet hva er kinesisk? utenom det var det en vanlig skoledag. Onsdag var det kordag i begynnelsen hørtes det ikke så bra ut, men i løpet av dagen ble vi ganske flinke. 

20161129-dsc03200


20161129-dsc03160

På torsdag så vi på en dokumentar om den forbudte by før lunsj og etter lunsj var det vask av rom. På fredag var det som vanlig husmøte etter morgensamlingen, etter husmøte var det valgfag resten av dagen. På lørdag var det seminar: juleverksted hvor man hadde forskjellige ting man kunne velge å gjøre, jeg hadde satt meg opp på baking. Jeg vet ikke hvordan de andre gruppene var men jeg kan i hvert fall si at det var god stemning og mye moro på bakegruppa, baksten ble også god. På lørdagskvelden var det assistenes elevkveld så da var det rigget opp med madrasser og kos i peisestua. På elevkvelden var det film og litt annen moro. På søndag hadde vi fri som vanlig, men noen av oss var bærehjelp på kulturhuset i Ørsta for å tjene litt penger til håpskolen. Så da løftet vi inn utstyr og rigget opp musikkutstyr, fordi det skulle være gospelkonsert. Det har vært en fin uke. Mvh Sivert

  20161129-dsc03253 20161129-dsc03279 20161129-dsc03300

Bilder fraskoleåret 2016/2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.