Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Eva is back in … red?

God kveld, kjære leser! (Eller god dag, hvis du nå befinner deg i o` lille, kjære Norge).

20160324-DSC07254

I fra havets kalde og grusomme bølger, strømmer og malstrømmer… til solskinn, varme og utallige Bambier!

Forrige innlegget avsluttet med en viss usikkerhet angående Evas skjebne, noe som er meget forståelig. Tross alt, Kraken er et fryktinngytende beist å måtte kjempe mot på dens eget territorium. En oppgave som vil få selv de mest fryktløse til å skjelve i sine sko. Som sagt, så så jo utfallet ganske dystert ut og oddsene var ikke i Eva sin favør. Vi forventet tap.

Men! Eva beseiret denne Kraken, og vi møtte på henne igjen i Kyoto! Var ikke det kjekt? Ser ut som om våre dystre forventninger ikke stemte overens med realiteten som vi lever i. Hun er tilbake, bedre enn noensinne – klar for dagens nye eventyr! Men når vi spør henne hvordan det gikk seg slik til at hun, i mot alle odds, kom ut seirende, bare smiler hun lurt og nikker, og kanskje gir deg et lite blunk, som om hun vet mye vi ikke vet. Noe som stemmer. Kanskje en dag forteller hun oss den hemmelighet som hun nå ruger på.

20160324-DSC07305

Ett av hennes lure smil. Vil vi noen gang få vite hva hun har opplevd, og hvordan hun overlevde? Neppe. Men vi venter i spenning og er lutter øre!

Til den gang, kjære leser!

20160324-1.pic_hd

Alle helter må ta sin søvn når de kan! Her på lokaltoget fra Nara til Kyoto (20 mellomstopp, cirka).

Farvel!

Reisealbum 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.