Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Turen har vært uforglemmelig!

reiserute 2015

Klikk her og se reiseblogg og album fra Studietur 2015

20150310-IMG_6643

Kari Åse – Lilong Håpskolen

Turen har vært uforglemmelig! Har opplevd og lært så utrolig mye at det føles egentlig ut som om vi har vært på tur mye lengre enn vi egentlig har. På samme tid har dagene gått altfor fort!Vanskelig å velge, men de største øyeblikkene for meg har vært:

1, Den første klemmen jeg fikk av en av jentene på håpskolen
2, Å komme meg på toppen av alle høye fjell og bygninger
3, Nyttårsrakettene i Beijing

Størst av alt var det å få oppleve så mye sammen med en så hyggelig gjeng og vil takke dere (Haibiao og Sumin) for verdens beste tur!

-Kari Åse

Jeg har hatt 6 fantastiske uker. Alt fra maten, til folkene, til stedene, har vært utrolige. Tross den enorme kulturforskjellen har turen vært over alle forventninger. Spesielt Kina har satt inntrykk på meg, der folkenes varme og gjestfrihet har gjort at jeg er nødt til å komme tilbake senere i livet.Takk for en nydelig tur!      

-Edvard

20150329-DSC00034

Edvard – Tokyo

20150315-20150315_173037

Helene – Huangshan

Denne opplevelsen har vært unik. Uansett hva vi gjør senere i livet, om vi så reiser til de samme plassene i samme rekkefølge over like lang tid, vil vi aldri kunne oppleve det samme som vi har gjort i løpet av denne turen.

Vi har fått erfaringer vi ikke kunne forestille oss hjemme i Norge og vokst på utrolige mange måter, selv om vi kanskje ikke merker det så godt selv.

Alt i alt har denne turen virkelig satt sine spor, og de vil aldri bli borte. Fantastiske medelever og venner har vært med på å gjøre akt enda bedre.     

-Helene

Denne turen har vært uforglemmelig opplevelse. Dagene virker som om det har gått fortere en det har gjort, og er litt rart å tenke på at den snart er over.Har sett masse fine & interesante steder, blitt kjent med flere kulturer. Spist mye god mat. Og blitt bedre kjent med folkene i klassen.Noen av høydepunktene under turen er:

1, Håpskolen.
2,Den Kinesiske Mur
3, Nå toppen av det gullefjellet.
4, Kinesiske nyttår

Takk for en fin, lang og koselig tur.         

-Madeleine

SONY DSC

Madeleine – Nara

DCIM100GOPROG0471191.

Marcus – Beijing

Flott tur, jævlig bra mango sted.     

-Marcus

Fantastisk tur. Uforglemmelig opplevelser. Synd jeg bare for oppleve dette med denne skole gjengen 1 gang! En drøm kom i oppfyllelse! Ett minne for livet!     

-Anders

DCIM100GOPROGOPR1318.

Anders – Beijing

20150325-IMG_6862

Mia – Himeji Castle

Denne reisen har vært en fantastisk opplevelse jeg aldri vil glemme. Vi har sett og opplevd så mye spennende og interessant som mange bare drømmer om å gjøre. Og at jeg har reist med så mange flotte mennesker gjør turen så mye bedre.

Jeg føler at jeg har vokst mye de siste ukene og jeg har klart å gjøre ting jeg aldri hadde trodd jeg kunne klare å få til. Og jeg kommer til å se tilbake på denne opplevelsen resten av livet.        

-Mia

Utrolig interessant.     

-Rolf

DCIM100GOPROG0113398.

Rolf – Guilin

20150225-20150225_093834

Oda – Chengdu

Kina-Japanturen 2015 har vært en fantastisk reise med minner for livet. Takket være de beste lærerne i hele verden har vi fått opplevd Kina på en helt annen måte enn vi kunne gjort på egenhånd.

Vi har sett både storbyer og landsbygda. Vi har til og med fått overnatte hos lokale familier i en landsby, noe som var et høydepunkt for meg hvertfall.

Det har vært en fysisk krevende tur, men alle har stått på, og gjort ting de ikke trodde de kunne klare (som å gå opp de gule fjellene). Vi har gått utallige turer, og sittet stille på tog alt for lenge (28 timer!!). Det har vært slitsomt til tider, men det har bidratt til at hvertfall jeg har fått et helt annet syn på det å reise.

Tida har gått alt for fort, og vi må tilbake til kjedelige Norge. Det føles ut som om vi nettopp landet i Beijing. Heldigvis sitter vi igjen med så utrolig mange gode minner.Takk for en uforglemmelig tur!      

 -Oda

Dette har vært en av de mest eventyrfulle turene jeg noen gang kommer til å være med på. Denne turen har oppfylt nesten alle av mine drømmer.Hvis jeg skal beskrive turen med ett ord så er det fantastisk! Jeg har sett SAKURA og mange kulturer på så kort tid.Kina linja er fantastisk! Klem.          

-Gunnhild

20150328-20150328_110040

Gunnhild – Tokyo

20150306_125813

Tiril – Yangshuo

Det har vært en ubeskrivelig tur! Klassen og lærerne har gjort at turen har blitt til det beste! Jeg angrer ikke ett sekund på dette året, å det blitt ett minne som aldri forsvinner går virkelig ikke an å velge det beste med turen fordi alt har vært en opplevelse i selg selv, så tusen takk! Og spesielt tusen takk til Sumin å Haibiao som har vært med oss og gjort turen helt unik.      

-Tiril

Det har vært en utrolig fin tur, har fått meg venner og minner for live. Jeg angrer ikke på at jeg valgte Kina-midtensrike.     

-Lars

DCIM100GOPROG0150918.

Lars – Beijing

20150310-IMG_6642

Hanne – Lilong Håpskolen

Denne turen ha vært litt av en opplevelse, kan ikke si noe stygt om den i det hele tatt. Turen har vært fantastisk og lærerik. Takker mye for et fantastisk opplegg!     

-Hanne

Turen til Kina og Japan har vøre heeelt fantastisk! Har opplevd så mye og smakt på så mye god mat på 6 uker og eg anger ikke i det heile tatt. Det eg kommer til å huske mest må være do-besøkene med Kari Åse og Madeleine Har hatt det så fantastisk fint. Tusen takk for en god tur og opplevelse.       

-Jackie

20150303-IMG_6397

Jackie – Guizhou

20150330-P1010734

Didrik – Tokyo

Disse seks ukene i Kina og Japan har vært noe av det flotteste jeg har vært med på. Jeg har sett frem til hver eneste dag, og hver eneste dag har vært både gøy og lærerrikt. Så mye nytt og spennende, alt ifra mat til lokalfolk til natur til det å være på reisefot sammen med tjue andre.Jeg har på denne turen rukket å bli mye nærmere med flere av klassekameratene mine, og turen ville ikke vært den samme uten. Dere er råe!

Jeg sitter nå igjen med en hel masse opplevelser og inntrykk jeg aldri kommer til å glemme.Takk for alt, Kinaklassen 2014/15!      

 -Didrik

Klikk her og se reiseblogg og album fra studietur 2015

Previous Post

Comment (1)

  1. Tripeconomy

    Jeg likte artikkelen deres veldig godt! Mange flotte poeng og nyttig informasjon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.