Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Spredt i Tokyo

20150330-P1010792

Mia beundrer piraten Law

Da er det siste blogginnlegget for turen, og det er Lars M, Mia og Hanne sin tur til å skrive blogg. Vi er nå i Tokyo og det har vært alt for mye og se her. Klassen har vært spredt rundt om kring i Tokyo så vi har alle opplevd forskjellige ting.

20150328-20150328_110046

Søte jenter under søte trær

Vi tok Shinkansen fra Kyoto til Tokyo og det tok 2 timer og 40 minutter, fra toget så var det noen heldige fra klassen som fikk se Mount Fuji. Vi var ikke en av de heldige dessverre. Når vi kom fram til Tokyo sjekket vi inn på hostelet, og tok t-bane til Senso-ji templet hvor vi så litt rundt også ble vi sluppet løs til og gjøre hva vi ville til kl. 24.00. Noen reiste tilbake til Asakusabashi hvor hostelet ligger, mens noen andre dro til Ikebukero (hvor det forresten var Pokémon senter).

20150327-IMG_6929

Skiller seg ut i Japan

Dag 2 så reiste vi til Ueno parken hvor vi fikk se vakre Sakura blomster. Hvor vi igjen ble sluppet løs til å gjøre det vi ville. Noen dro til Kabukicho, mens en god del av oss reiste til Akihabara (anime drømmeverden.. to much to buy ^_^ ). Vi så på alt til ingen til, fra Animefigurer til sexleketøy (hvor halve klassen var med), mye å se der ja.. ehm ja.

20150328-20150328_110044

Hele Japan er her for sakura trærne

Dag 3 reiste noen av oss enda en gang til i Akihabara for å kjøpe enda mer. Senere på dagen samlet hele klassen seg igjen i Mitaka for å besøke det ettertraktede Ghibli museet. Her fikk vi se hvordan filmene deres ble animert fra start til slutt. Vi fikk se forskjellen på når de tegnet filmene for hånd og nymotens datateknikker. Her hadde de igjen en flott suvenir butikk for å kjøpe mer ting.

20150329-DSC00081

Eventyrlig bygg for eventyrlige filmer

Når vi skulle hjem til hostelet igjen, så klarte gruppa var å gå om bord på feil tog, så det tok rundt en halvtimes tid å komme tilbake på riktig linje.

Dag 4 var vi igjen spredt. Noen av oss + lærerne dro til et av verdens største fiske markeder. Der smakte de på mye sjømat. Inkludert rå østers, kamskjell, kråkebolle-bolle, bittesmå reker, ål og erklært nommenom sushi. Marekedet anbefales på det sterkeste.

20150329-DSC00034

Edvard nyter rå østers

Lars og jentene var i Shibuya og shoppa klær. Gøy med lolita, Yeey …. Også spiste de dyr dessert til frokost på en fransk Café. Mens Didrik og Mia dro til Tokyo Tower for å besøke den nye One Piece parken. Vi klarte å kjøpe en dyrere billett, som inkluderte å gå opp i selve Tokyo Tower (gøy det også :P). Parken hadde ekstremt mye spennende å by på, men dessverre var noen av attraksjonene bare for de som kan japansk. :´( Anbefaler alle som er glad i One Piece å dra til parken da dette var en jævlig flott opplevelse!! 😀

20150330-P1010788

Klare til å hjelpe Luffy

Klokken 18.45 samlet vi oss igjen ved hostelet, for å spise var første og siste felles middag i Japan. Dette ble veldig spesielt når da dette var den siste middagen vår på den 6 uker lange turen.

DCIM100GOPROG0035774.

Studieturens siste felles måltid 🙁

Vi er nå på rommene våres for å gjøre oss klare til å reise hjem. Pakking har blitt en utfordring for mange ettersom de liker å kjøpe ting i mange av Asias spennende butikker. Alle har begynt å føle på den lange turen, og det blir godt å komme hjem. Men vi tror at alle kommer til å savne Midtens og Solens rike.

Neste gang dere hører fra oss er vi hjemme i Norge igjen.

En stor klem fra Japan og de søte små studenter.

Klikk her og se reiseblogg og album fra studietur 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.