Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Endelig tilbake med visum og reiseplaner!

Aleks her, tilbake med mer bloggingz!

Etter en god juleferie er vi alle kommet tilbake til det vanlig liv uten julens mas! Første uken på skolen har gått fort, og alle har omfavnet hverandre etter en altfor lang juleferie med mye savn </3

Uken begynte bra da vi fikk vite at alle i klassen hadde fått godkjente de kinesiske visumene sine uten noen problemer!

20150106-KL0A4626

Aww yiss, pass ready to go 8)

I tillegg til de gode nyhetene med at vi har fått visum, hadde klassen også en meget oppegående gymtime for å virkelig komme igang. Med stikkball, basketball og sekkeløp ble det en suksessfull gymtime med god stemning!

Skjeggete mann spiller basket mot kvinne

Skjeggete mann spiller basket mot kvinne

Fashion designere i Frankrike, take note. Søppelsekker er det nye store.

Fashion designere i Frankrike, take note. Søppelsekker er det nye store.

Etter mange kjekke aktiviteter og sosiale sammenkomster gjorde vi også noe nyttig! Tirsdag skal vi nemlig ut i Ørsta å samle panteflasker til Håpskolen. Tidligere i uken la vi informasjon i postkassene til folk rundt i nabolaget for å forberede de på at vi kommer rundt og spør om flaskene deres. Det er forresten driitkaldt ute i Ørsta i januar, sånn by the way.

Kristian var med å brettet flyers. Med litt hjelp fra resten av klassen~

Kristian var med å brettet flyers. Med litt hjelp fra resten av klassen~

Ikke nok med det, men nå har vi for fullt startet med hvordan vi skal lære elevene ved håpskolen Engelsk! Det blir til sammen 6 engelsktimer fordelt på 2 dager. Klassen fikk selv velge hvilken klasse de ville være lærere for, med 3 elever på hver klasse. I tillegg til det, er reiseruten til klassen ferdig, og det ser meget bra ut! Det er jo bare litt mer enn en måned til vi reiser! 😀

OH MY GOD IT'S HAPPENING

OH MY GOD IT’S HAPPENING

Vi fikk også beskjed om at det snart er vår tur til å ha elevkveld igjen straks, så nå er det full forbereding til både elevkveld, flaskepant, demonstrere opplegget vårt til hvordan vi skal lære elevene ved håpskolen engelsk, og morgensamlinger! Ikke noe soft start her nei!

Vi sees igjen til neste uke!

Klassealbum 2014/2015

Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.