Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Mørke kaker, kaker i mørket! Nisser og jul.

Hei.

Diddern og Odern her yo.

Denne uken var det endelig tid for litt seriøs kakeselging. Tirsdag og fredag slengte vi på oss både regnjakker og ryggsekker, sistnevnte fylt med kakebokser, og vi gikk deretter dør til dør rundt i Ørsta for å selge kaker til innsamling for håpskolen. Det var både vått og kaldt, men føltes superdigg når vi fikk se resultatet. I tillegg hadde vi en vellykket stand her på skolen, hvor et par kjekke kinaelever gjorde sitt for å selge kaker.

20141205-KL0A3936

hnnnngngnngnnhn

Edvard var superawesome og ordnet en gymtime for hele klassen, hvor vi spilte fotball, innebandy, stikkball og kanonball. Mye ballspill og mye moro! Vi stemmer for at dette må gjentas, og at Edvard sørger for at det blir flere gymtimer fremover! 😀

20141203-KL0A3823

“All eyez on me” -Ball.

20141203-KL0A3864

hnnngnhgnhnn 2

Ellers har vi hatt en ganske vanlig uke. Vi har sett film + dokumentar, hatt språktimer, og laget mat. Denne gangen ble det kinesisk ribbe Haibiao-style. Og det var supermegadigg! nomnomnommelinom. På lørdag var det juleverksted, og vi fikk valget mellom flere ulike “stasjoner”. Vi fikk velge mellom å lage julegodt, pepperkakehus, pepperkaker, julekort julepynt, julekostyme for elevkvelden (denne gangen var det juletema) og mye mer.

Det var assistentenes tur å ha elevkveld, og vi ble servert lasagne (nomnom), og gjorde oss så klar for underholdningen. Men plutselig gikk strømmen i hele bygget. Og så viste det seg at den hadde gått i hele Ørsta. Og så viste det seg at den hadde gått i hele Sunnmøre. Wow. Strømbruddet gjorde at vi måtte vente 1.5 time lengre enn planlagt, men vi hadde det gøy likevel. Mye moro å finne på i mørket! Elevkvelden startet omsider, og det var kjempegøy, altså en suksess.

20141205-KL0A3912

Kaken er ikke en løgn!

Det var alt for denne gang!

Peace.

Klassealbum 2014/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.