Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Siste uke med An og kampsport

Denne uka gikk like fort som alle andre ukene på Møre Folkehøgskule.

På mandag hadde vi i kinaklassen språkundervisning med Haibiao, der vi repeterte litt gammelt stoff samtidig som vi også lærte noe nytt.

På tirsdag før lunsj gikk vi igjennom hvordan den første uken i Kina skal gå for seg fra det øyeblikket vi lander i Beijing. Og vi fikk også en oppdatering på pakkelisten så vi kunne få bedre oversikt over hva vi skal ha med oss og gjøre klart i løpet av vinterferien som er i februar. Etter lunsj hadde vi en siste kampsporttime med An, der vi gikk igjennom bo bevegelsene vi allerede hadde lært pluss at vi lærte noen nye på slutten av timen.

20141112-IMG_8100

Vi var på toppen av Rotsethornet!

På onsdagen gikk vi på tur til Rotsehornet i Volda. Vi dro tidlig på morgenen og kom tilbake til skolen rundt halv 6 tiden på ettermiddagen. Turen var slitsom for noen, og lett for andre (deriblant Sumin) men turen var fin og det var god stemning, og ingen ble skadd. Etter den lille fjellturen belønnet Haibiao hele klassen med en nydelig middag i sitt hjem. Middagen besto av mange forskjellige retter med kylling, svinekjøtt, oksekjøtt, reker og grønnsaker, og alle ble gode og mette og ser frem til god mat under kinaturen.

20141112-KL0A3647

God mat hos Sumin & haibiao

På torsdag lærte vi en kinesisk farvellsang som heter “song bie” så vi kunne synge denne til An som da skulle dra dagen etterpå, og etter litt is og kjeks sa vi farvell til An etter å ha bestemt at vi skal møtes igjen når klassen drar til Beijing.

20141113-KL0A3663

Farvel til An

Resten av uken hadde vi fri, og det betyr at bloggskriveren ikke har gjort noe annet en å sove men jeg tror ikke noe interessant har skjedd i helgen.

Hilsen Rolf og Marcus

Klassealbum 2014/2015

Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.