Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

It’s that time of the month

Så har det vært Halloween igjen da, og det ble selvfølgelig feiret i ordentlig folkehøyskole-stil her på Møre FHS. Denne helgen har vi hatt spøkelseshus, middag/kveldsmat med Halloween-tema, elevkveld og film-visning. Spøkelseshuset ble arrangert fredag kveld (selve Halloween-natten), og var en skrikende suksess (bokstavelig talt). Resten av underholdningen skjedde på lørdag, først med morsom middag: tomatsuppe, grønn spagetti, brødfingre (med negler!) og punsj med øyeepler i, og deretter et opplegg i gymsalen med kortfilmer laget av animasjonsklassen, leker og kostymekonkurranse.

20141103-2

Kinaklasse-elever i fine kostymer

20141103

Det var veldig mange bra kostymer og meget imponerende sminke-ferdigheter å se

20141103-3

Se så fine!

Resten av uken har vi brukt på språkundervisning, annen undervisning, kampsport, og -til manges sjalusi- til å lage sushi! (Som ble veldig, veldig god ♥)

20141029-KL0A2992

På lørdag hadde Sumin og Haibiao et seminar om Tibet, hvor vi fikk høre om både tibetansk språk og histore og kultur, og om hva det er som faktisk skjer der borte. Meget interessant og læringsrikt!

Ellers var det også karaokekveld på søndag, som til tross for litt tekniske problemer innimellom, ble en meget underholdende kveld. (Hvor bra syngingen faktisk var kan diskuteres, men det var veldig mange bonuspoeng for innlevelse.)

Mange takk for meg,
Helene

再见 (Zài jiàn. Betyr hade på kinesisk)

Klassealbum 2014/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.