Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Toppen av Hallehornet

20140908-2014-09-08 12.43.50

Etter en lang uke med blant annet informasjon om håpskoleprosjektet, mye undervisning, skriving av kalligrafi og filmer om Kina, ble det bestemt at kinaklassen skal på enda en tur. Denne gangen tok vi turen til den fine Romedalen som ligger ca. 30km ifra skolen. Når vi kom frem til Romedalen, ble vi delt i to grupper; den ene gruppen valgte å gå til toppen av det bratte Hallehornet (913moh) som reiser seg over dalen for å nyte den nydelige utsikten, mens de andre valgte heller å tilbringe tiden ved bålet med lek og kos.

20140910-P1000276

Her bruker Martin sine karateskills for å vise fjellet, Hallehornet. Lærerne som hadde lave forventninger fra den forrige turen hadde regnet med at bare 3-4 av klassens elever ville være med.

selfie ku

Resterende elever var nede og jagde/hilste på kuer og sauer. De ble såpass gode venner at de ende opp med å utveksle navn og tok selfie.

20140910-DSC_0121

Lærerne ble overrasket når de så halve klassen komme seg opp på toppen av fjellet i løpet av svært kort tid. Klassens ping (Erik) og pong (Marcus) som lenge hadde påstått at de var i “dårlig form” (og så ut til å være det) viste seg å være i toppform, de ledet oss gjennom fjellturen.

BTW: Erik og Marcus blir kalt for ping & pong fordi de har spleiset på en bordtennisracket som de kjøpte nylig ;D

20140910-DSC_0145
Og her står jeg ved kanten av Hallehornet med fin utsik alle veier, høydepunktet på hele turen. Jeg ser ned på den nydelige utsikten og nyter øyeblikket  etter den tøffe fjellvandringen. Men øyeblikket varer frem til jeg hører Sumins stemme i bakgrunn som ber meg om å holde meg unna kanten.

20140910-2014-09-10 11.50.42

Etter fjellturen ble vi gjenforent med resten av klassen som hadde spilt spill og spist seg mette på pinnebrød og pølser, men vi ble også møtt med et nesten ferdig nedbrent bål.  Som dessert hadde vi sjokolade i bananer og pinnebrød med sjokolade.

Og det var alt.

Peace and love to you all  ☮ ✌

skrevet av Dilek og Julie

Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.