Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Dumplings med Kinaklassen 14/15!

20140903-dumplings-04
Nå sitter Kina klassen og lager Dumplings for første gang! Tårene triller fra løken og tvangsarbeidet med gulrøttene, men dumplings blir det. Yours truly Martin Johnsen snek seg vakkert fra arbeidet med å gjøre seg frivillig til kamera mann og har filmet så og si hele seansen, til misnøyen av noen deltakere, hehe. Vi håper å legge ut mange fine bilder og videoklipp av matlagingen de nærmeste 24 timene, og om vi ikke får til det skal vi kle opp Aleksander som noe morsomt og legge ut bilder av det isteden! Og med dette kommer den første posten skrevet av elever ved Kinaklassen 14/15 ved Møre Folkehøgskule!

Og om du leser dette og vurderer å søke om skoleplass neste år.. jeg anbefaler det! Har vært her noen få uker og koser meg allerede!

Med vennlig hilsen

Martin Johnsen, elev.

P.S Vi håper på bilder av Erik i en sailor uniform i nærmeste fremtid! Stand by!

Klassealbum 2014/2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.