Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Ny valgfagsera, flyers og juletradisjoner

Hei, kinaklassen.

20131125-kl0a8650

Jeg skal skrive blogg om hva som har skjedd den siste uken. Som mange helt sikkert har fått med seg så skjer det veldig mye fra uke til uke, så det er ikke sikkert jeg husker å skrive om alt.

En ting jeg kan begynne med er at vi har blitt en elev mindre i klassen. Vår kjære medelev Halvor fra Aas har dratt fra skolen av personlig grunn. La oss håpe det ordner seg for han.

Skolen har forøvrig  gått inn i neste valgfagsera, om du så vil. Nye valgfag som symjehal, seniorbesøk og rørselglede preger nå gangsnakken og skaper litt liv og leven. Kanskje litt mye liv og leven ettersom at enkelte elever ikke får sin sårt trengte nattesro. Lærerne har heldigvis tatt tak i problemet og jobber nå med å fikse saken. Utenom ris om bråk og tull har vi i Kinaklassen også delt ut rundt 600 flyers i Volda for å informere om vår kommende flaskeinnsamling som finner sted tirsdag 3.desember. Mye jobb, men forhåpentligvis gir det resultater.

20131125-kl0a8654 20131125-kl0a8656
20131126-kl0a8673 20131126-kl0a8678

Desember bringer med seg en masse koselige tradisjoner til skolen. I matsalen er det nå blitt arrangert en litt annen bordfordeling for bedre å blande de allerede sveisede båndene som har blitt knyttet så hardt mellom elevene. Det er også blitt hentet inn ikke mindre enn to, over gjennomsnittlig store, juletrær på skolen. Pyntet og alt. Vegger og bord har også blitt beskjedent dekorert for å lette litt på julestemningen.

Kanskje best av alt materielt som har skjedd denne uken, er innkjøpet av et digert boblebad som nå ligger fint plassert på skolens terrasse, dog ikke klar for bruk helt enda. Så folkehøyskolelivet går stille videre og setter sine spor i vær og en av oss. Noen vonde og noen gode. En lærerik og innholdsrik opplevelse er det uansett.

20131130-kl0a0461

Benjamin.

Klassealbum 2013/2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.