Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Halloween på Møre

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3   Hei bloggen!  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Da er det min, altså Ola Orra Høiås fra Ila, tur til å skrive blogg. Dette er noe jeg aldri har gjort før, men jeg tar utfordringen på strak arm.

Vi startet uken med vår siste kampsportøkt med mester An, noe som er litt kjipt siden det var utrolig gøyalt. Alle i klassen ble ganske gode og imponerte under fremvisningen av bo-serien vi har øvd på, og mester An sa at vi er en av de beste elevene han noen gang har hatt. Vi gleder oss til vi skal møte han igjen i Beijing!

20131029-kl0a8072 20131028-kl0a7978

Denne uken lærte også Sumin oss å spille det tradisjonelle kinesiske spillet mahjong. Det var ganske komplisert i starten, men alle klarte det til slutt.

mahjong-3 mahjong-4
mahjong

På fredag var det nok en gang duket for quizdan i pæsstuggu, og der møtte ca 60 elever opp. Det ble servert saft og gode frukter. Meget god stemning!

På torsdag så vi en meget bra film som absolutt er å anbefale våre kjære lesere. Filmen het 阳光灿烂的日子(In the heat of the sun), og handler om en person som så tilbake på sin tid som ungdom under kulturrevolusjonen.

yangguang

På lørdag var det halloweenkveld som elevrådet hadde mekket sammen. Der var det allsang og konkurranser. En av konkurransene var å samle inn mest godteri på 10 minutter ved å springe rundt i nabolaget å banke på dører. Dette ble etterfulgt av et meget bra spøkelseshus som rådet hadde lappa sammen og diverse andre rebusposter. Bra jobba! Til slutt så vi en film som het The strangers. Fin kveld med godt folk!

halloween halloween-3

Skrevet av:
Ola Orra Høiås, fra Ila.

Klassealbum 2013/2014

Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.