Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Forberedelser, tur og film

20130411-img_3884

Hei!

Da var det på tide med et nytt blogginnlegg med oppsummering av uka som var. Mandag og tirsdag var ganske rolige dager hvor vi jobbet i grupper med forberedelser til foredragene vi skal ha om kinaturen.

20130416-2013-04-16-10-55-18 20130416-2013-04-16-10-53-56

Vi jobber gruppevis for foredragene om kinaturen.

På onsdag dro vi på tur og gikk til Hovdevatnet, hvor vi tente bål og grillet mat. Hanne og Charlotte fra Afrikaklassen ble med og vi koste oss med pølser og pinnebrød, samt diverse mikser av bacon og paprika i aluminiumsfolie for de som ville ha det litt mer fancy. Isen på vannet var trygg, og flere hadde snøballkrig på det åpne området, mens andre ble værende på land og så på, skravlet og generelt slappet av i penværet. Michael hadde kjøpt to kakebokser som han delte med klassen. I det hele tatt var det en fin dag med god stemning.

20130410-img_3854

Mat på bål ved hovdevatnet

Torsdagen dro vi ut igjen, denne gangen for å bestige Skolma ute ved Flø. Sola skinte og det var en veldig lett tur. Da vi kom frem til en passende plass tente vi bål, spiste lunsj og pratet. På veien ned fant mange ut at det er vanskeligere å gå nedover i mye snø enn å gå oppover, og enkelte fant ut at det var like greit å bare rulle ned bakkene som å vasse i snøen. Tilbake på skolen var det flere som måtte bytte ut våte sokker, men det var ellers en fin tur.

20130411-img_3885

Klassen på tur på Skolma

Denne uken var seminaret på søndag, og da var det filmfestival for hele skolen med konkurranse innenfor to kategorier: beste animasjonsfilm og beste spillefilm. Vi fikk se gjennom og stemme på filmene før vinnerne ble annonsert og fikk premier på kvelden. Kvelden ble avsluttet med filem “Lange flate ballær” på storskjerm.

Takk for meg!
Ellen Marie

Klassealbum 2012/2013

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.