Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Nå står vi klar for Kinaturen!

På lørdag den 9.februar skal vi sette kursen mot østen og oppleve Kina på kroppen. Vi alle i klassen har gjennom året fått god opplæring i kinesisk språk, kultur og historie, og er klare for en seksukers reise inn i Kina.

Vi kommer først til Kinas største by Chongqing. Fra der går turen først til minoritetenes rike Yunnan–  og Guizhou-provinsene, og videre til andre landsdeler. Vi skal også dra til de legendariske Wudang-fjellene og de vakre gule fjellene. En fattig barneskole ved foten av Wudang-fjellene som heter Ganghe skal vi besøke. Under oppholdet skal vi bruke kinesisk for å lære ut engelsk for de kinesiske barna. Hele året har vi jobbet med ulike prosjekter for å samle inn penger til denne skolen. Nå gleder vi oss til å besøke barna der.

På denne bloggen kan du følge med hva vårt program er fra dag til dag. Dagens program vil komme kvelden før hver programdag, pluss vi vil skrive innlegg der vi forteller litt mer om hva vi gjør om dagene, sammen med bilder og lignende.

Så følg nøye med på bloggen, og del reisegleden med oss.

MVH

Kinaklassen

klikk her og se alle bildegalleriene

Klikk her og se alle reisebloggene

(Bloggene og bildene skal publiseres snart. Følg oss.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.