Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Siste uke på skolen før kinaturen

2013-01-30 15.58.30

Sigrid, Amalie og Ester er klare før Kinaturen

Dette har vært den siste uken på skolen før vi drar til Kina. Mange forberedelser er jobbet med og siste sjekk før avreisen er gjort. Hovedsaklig så har vi ikke gjort spesielt masse. Vi har også fått sett den ferdige versjonen av hotelllisten vår og programmet vårt. De ser veldig bra ut. Alle så ut til å le en del av et hostel som vi skal bo på som heter “The Hump Hostel”. Ja. Dette er det faktiske navnet og folk klarer ennå ikke å komme helt over det. Sumin sa det var oppkalt under andre verdenskrigen, når the flying tigers kom over himalaya fjellene og landet i Kunming.

På mandag fikk klassen besøk av Karl Magnus Horpestad som gikk på Kina – Midtens Rike for tre år siden og jobbet som assistent på Egyptlinjen etterpå. Nå studerer han kinesisk i Beijing og er tilbake til Norge for å ta vinterferie. Det var morsomt  å høre på hvordan han hadde det på skolen, og hvordan han opplever Kina. Ganske informativt også. Jeg vil tro at han fikk mange til å glede seg enda mer til kinaturen.

2013-01-28-13.11.13

Karl Magnus Horpestad snakker om hvordan han opplever Kina

Jeg for min del har brukt mye av denne tiden som jeg vanligvis gjør, altså kun sitte å slappe av og nye den siste tiden med folk på skolen som jeg mest trolig ikke får til å se på rundt 5- 7 uker. Uansett så tror jeg Kinaturen blir fantastisk. Det er masse å gjøre, det er mange plasser, byer og hoteller og alt som vi skal igjennom, og ikke minst så skal vi gjøre vårt beste på håpskolen som lærere i to dager. Dette kan bli svært lærerikt.

2013-01-28-12.27.01

Markus forteller om Sichuan-mat

Når dette er sagt vil jeg bare si takk for meg. Peace out!

Hilsen Joakim.

Klassealbum 2012/2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.