Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Gammelt og ungt, hånd i hånd (fjorårstreffet)

402004_10150494333027400_752537262_nDenne helgen var helgen vi alle har trippet rundt og ventet på siden “sorgens dag” 11. mai 2012(Matias sin bursdag). Dette var helgen hvor det skulle arrangeres fjorårstreff. Og hvilket fjorårstreff det ble! Store og små møtte vi opp i ett stort antall. Kun noen få stakkars sjeler hadde ikke mulighet for å møte opp. Vi; en liten gjeng på 8 sov hos Haibiao og Sumin. På sofa, seng og golv. Golvet var mykt og godt akkurat som de myke sengene de har i Kina. Med tanke på det store oppmøtet sier det seg selv at Haibiao og Sumin ikke hadde plass til å huse oss alle, så Ivar Aasen hotellet var gjort om til en slags ny folkehøyskole for en helg. Mens årets elever var igjen på skolen og “drakk vann”(sitat julie) slo vi på stortrommen og hadde en rekke flotte sammenkomster med Cola og godteri. Vi tok det velkjente fenomenet “bar til bar” og gjorde det om til “rom til rom”.

I år som alle andre år ble det arrangert både vollyballkamp og elevkveld. Det ble en knepen seier til årets elever når de beviste at; vann er bedre for kroppen enn brus og godteri. Vi kom fort over tapet under middagen, når vi fikk møtt mange av våre gamle lærere, selv Jørund tok seg en tur innom ved hjelp av mobil, mikrofon og høytaler.

20130126-IMG_0086

Til slutt var det duket for elevkveld hvor vi fikk se litt av hva årets elever har gjort; Som ifjor hadde Vatn/ekstremsport laget stykket “Tyrkia turen på fem minutter”, Afrika hadde valgt å gjøre det samme, Animasjon viste filmer, Egypt mente det var finere å være i Egypt enn med oss, mens Kinaklassen hadde lagd en film som vi ikke visste om vi skulle le eller gråte av. Vi fikk også gjensynmed “paradise møre”, Joars sitat “it motivaites me” og en noe klumsete versjon av afrikas “Waka Waka”. Alt i alt var det en flott helg.

20130126-IMG_0107

Med super vennlig hilsen Steinar Halvdan, fjorårselev.

Go tur t Kina! Dåkker kjæm t å få d soooooooooooo svert!
Heia Molde!

Klassealbum 2012/2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.