Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Blandaballveke: Adventura-Idrett (litt forsinket)

Hei alle blogglesere!

Dette er et litt forsinket blogginnlegg fra blandaballuka fra Adventura-idrett, hvor Kina-klassen hadde hele 14 stolte representanter. (Vi utgjorde faktisk det store flertallet av klassen, de andre klassene stilte med maks to-tre elever hver.) Vi skulle bevise en gang for alle at Kina-klassen ikke bare satt inne og drakk te og spiste Haibiao sin gode mat. Vi skulle vise resten at skolen at kinaelever også kunne være i aktivitet en hel uke.

Uken var full av varierte og spennende treningsformer, første dag inneholdt både badminton, høydehopp (Petter kom på imponerende høyder) og styrkesirkel. Andre dag bestod av upløyd mark for noen i klassen (i alle fall meg). Denne dagen dro vi nemlig til treningsenteret i Volda. Vi startet dagen med en organisert og litt hard spinningtime. Så fulgte en pause med kombinert styrketrening og spising. Etter pausen prøvde vi en treningsform få av oss kjente til fra før, nemlig corebar. Dette var et todelt opplegg, første delen var omtrent som en aerobictime med en bøyd stålstang mens den andre delen var en hard styrketrening.

Dagen etter ble brukt i gymsal. Vi var innom mange ulike aktiviteter, alt fra barneleker som slå på ring til pilates med Ida. Dagen var også full av ulike ballaktiviteter som innebandy og fotball. På torsdagen etter lunsj trosset vi den strenge kulda som hadde vart hele uka og dro på Ørsta stadion for å være i aktivitet der. Mens frostrøyken sto fra munnen vår spilte vi både frisbee og fotball, og dro så fornøyde tilbake til skolen.

Siste dagen hadde vi bare en halv dag, som ble brukt til en intensiv turnering mellom fire lag innen mange ulike idretter. Etter harde kamper i blant annet fotball, innebandy, volleyball, kanonball og basket, sto vi igjen med et vinnerlag som fikk komme fem minutter tidligere inn på salatbaren. (Laget mitt var dessverre ikke dette laget.)

Dermed var blandaballuka over for en gjeng med slitne og fornøyde kinaelever, som virkelig begynner å glede seg til Kinaturen som nærmer seg med stormskritt.

Dette innlegget var forresten skrevet av Knut (eller alt).

Knut Mølmen.

Klassealbum 2012/2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.