Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Blandaballveke – den nye skiklassen

Adventura ski/vinterfriluftsliv var en annen av valgmulighetene under Blandaballveka. Kinaklassen stilte mannsterkt med én hel representant, som sammen med fire afrikajenter og en bøling ekstremsportister utgjorde en fabelaktig klasse ledet av skiekspert og fjellgeit Hans-Olav, og Joar (som ikke er så værst til å stå på ski han heller.)Ettersom det er labert med snø i Ørsta for tiden, ble løsningen å pendle til Stryn (ca. én time i minbuss). I Stryn var det nok snø, og mandagen ble tilbrakt i langrensløypene med enkel innføring i klassiske langrennsteknikker med påfølgende stafett.

På tirsdag tok skiklassen turen til Bondalseidet hvor skilek og svingteknikk sto på programmet. Onsdag og torsdag ble brukt til toppturer (igjen i Stryn), og klassens utskremte fikk personlig erfare av fjellski kan være veldig fint opp ett fjell, om enn ikke fullt så morsomt  ned igjen. Men skia forble på beina hele turen.

Uka ble avsluttet med en rolig jogge- og tøyeøkt på fredag, før klassen fikk ett kort innblikk i ulike deler skihistorie.

Hilsen
Morten

Klassealbum 2012/2013

Klassealbum 2012/2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.