Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Blandaballveke – Animasjon

Da er det bare litt over en uke før vi pakker sekken og reiser til kina, vi er alle spente og gleder oss kjempe mye. Jeg tror ikke vi vet helt hva vi gir oss ut på og det kommer til å bli en opplevelse vi aldri glemmer, men får den tid så har vi gjort mye gøy.  Vi har hatt noe kalt «blandaball-uke» som var fra mandag og frem til lunsj på fredag. Hele skolen ble fordelt i fem nye gruppper: Forming, Adventura Idrett, Adventura Ski, Animasjon & Film og Kina for å kunne få litt innblikk i hva de andre klassene driver med.

anim1

De fleste i Kinaklassen tok Adventura idrett med fysisk trening, noen valgte Forming  og Morten var den eneste i klassen som hadde ski på skolen og valgte skiklassen.

Jeg var på animasjons-linja der vi fikk i oppgave å lage en animasjonsfilm. Vi kunne velge mellom stop-motion, piksilasjon og andre animasjonsteknikker. Alle hadde mange gode ideer, så vi valgte å delte oss inn i grupper og lage forskjellige småfilmer.  Vi laget en video der vi brukte forskjellige instrumenter, vi klippet og limet sånn at det ble en slags musikkvideo. Vi ble fornøyd med resultatet (spesielt Jørn 😉 ). Videoen ble vist på fjorårstreffet som var på skolen i helga.

anim2
Jeg syns det var gøy og interessant å få prøve ut en annen linje for å se hva di andre driver med. Men jeg savnet kinaklassen mye og det var godt å komme tilbake. Vi har også savnet Jannicke i denne perioden og gleder oss kjempe mye til å se henne igjen.

Hilsen Karoline

Klassealbum 2012/2013

Comment (1)

  1. Jannicke

    Så koslig!
    Savner dere også 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.