Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Høstferie!

Hei alle sammen! Endelig er det min tur (Petter) til å skrive et innlegg her på bloggen!

Den siste uken før høstferien hadde vi det masse gøy i Kinaklassen. Vi har hatt alt fra kinesisk sjakk til chill i peisestua, min favoritt var kinesisk sjakk! Det er ganske ulikt den sjakken vi kjenner, for eksempel er det en elv i midten av sjakkbrettet! Jeg fikk bare spilt en runde, men det var kjempe gøy!

Denne uken var det Karl-Inge og Amalie som hadde gym timen, Karl-Inge ble skikkelig engasjert, ropte og kommanderte oss rundt i gymsalen! Jeg fikk ikke deltatt så mye som jeg skulle ønsket, på grunn av en skade som jeg ikke en gang vet hvordan jeg fikk.

På onsdag pantet vi endelig alle flaskene vi hadde samlet inn tidligere! Vi ble delt opp i 6 mindre grupper hvor vi skulle dra til vær vår butikk og pante flasker, resten av klassen skulle bli igjen på skolen og lage vårruller.
Da vi skulle spise fikk vi besøk av animasjonselev Sebastian, det ble et koselig måltid som falt i smak hos alle mann!

Selv om jeg har det kjempe hyggelig hjemme i trøndelag må jeg si at jeg savner skolen og samtlige elever! Og selvfølgelig Sumin og Haibiao, dagen er ikke den samme uten!

Ha en fortsatt god høstferie!!! 🙂
~Petter

Klassealbum 2012/2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.