Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Frihelg

Heeei, alle søte mennesker!

Denne helgen fikk jeg, Sigrid, oppgaven med å skrive en liten trudelutt på bloggen for kinaklassen her på Møre folkehøgskule! Denne helgen har vi alle vært en søt liten familie på rundt 50, og vi har hatt det kjempe fiiint! Masse film og kos, og snoooop! Men vi har savnet våre kjære naboer, klassekamerater og venner.

Her har det vært for det meste film, film og film! Vi (noen sære raringer) har sett på Harry Potter, James Bond, japansk skrekkfilm, koreansk skrekkfilm ++.

Ellers har jeg vært flink og begynt å strikke lappeteppe. Det kommer til å bli et nydelig lappeteppe som jeg skal legge på min gode og kjære seng. Kanskje vil noen være så heldige å få låne det, men det trengs det mye smisk til.

Ellers vil jeg fortelle at jeg er en blomst for å være her, og møte masse rare, men superduper snille mennesker. Vi har bare vært her i noen uker, men det føles som en hel evighet. Vi har gjort masse gøye ting, og jeg ser fram til å gjøre enda mer gøye ting.

Super duper love til alle!

Hilsen kråkebolleSigrid :)))

Klassealbum 2012/2013

Comment (1)

  1. sumin

    Hei,
    Så flott at det var mye kos i frihelgen.:-) Lurer på hva klassen gjorde i resten av uken?
    MVH
    Sumin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.