Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Mi fan. Kake er digg: Magnus, og ost I himmelens navn.

20120323-img_0184

Hei! I dag er det dag 38! Kult! 38 er et fint tall! Det symboliserer både livet og pizza. Og dette er da et par ting som er verdt å ta vare på. Dagens farge er regnbue, og solen skinner fortsatt over skyene. Tror jeg.

I dag våknet vi til en nydlig regnværs dag! Regnet falt og sola gjemte seg i sitt varme hi ovenfor alle fuglene. Ettersom det regnet bestilte vi buss til flyplassen i redsel av å bli våte. Man kan jo aldri være forsiktige nok. Hvem vet vel hvilket ulumskheter som gjemmer seg i regndråpene? Avreise var derfor satt til kl. 12. Men hvem bryr seg om tiden? Vi dro halv 12 isteden. Tid er penger! Og penger er lykke! Og lykke er tøffe strutser på slettene i afrika. Derfor dro vi av gårde til flyplassen i hu og hast! Der ble en større mengde fra vår lojale gruppe siktet for terrorisme pga. Sverd og lasere. Men ettersom dette etter hvert tilhørte norsk klesdrakt var det greit, og vi fikk sette oss i flyet! Flyet kunne fly, og dette kom som en lettelse for mange av oss. For om flyet måtte ha kjørt på bakken til Xiamen hadde turen tatt betydelig mye lenger tid. Og vi er forresten i Xiamen nå. Her er det syden. Og varmt og sånn. Her nede er det bra. Vi koser oss sikkert, og gleder oss til morgendagen hvor vi forhåpentligvis skal våkne opp fra tapre drømmer og leve livet nok en dag. Bortsett fra det har vi spist mat, drukket vann og cola og sånne ting man drikker i syden, ikke så annerledes fra hva vi har hatt til hvert eneste måltid denne turen. Vi er alle enige om at byen hadde vært mye tøffere om de hadde hatt kenguruer som patrulerte gatene men små italienske kaniner i sine mektige pukler. Takk for meg.

Forresten har det meste av dagen gått med til reising, og spising. Etter det har folk gjort mye forskjellig. Som å gått litt rundt for å titte på en by som byr på spenning og eventyr som man aldri har sett maken til.

Farvell. Hilsen meg 🙂

Magnus

Bilder fra skoleåret 2011/2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.