Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

The schmile on your face!

Halloen alle sammen:D

Dag 26 startet med frokost på hotellet før vi sjekket ut og turen bar videre til dryppsteinsgrotten Fengyuyan som var ganske artig. De fleste jentene var i konstant panikk fordi Sumin hadde skremt vettet ut av oss med at det var flaggermus inni grotten, og at det var en stor mulighet for at de kanskje kom til å drite i håret vårt…det var artig det. Etter å ha gått en liten stund inni grotten kom vi til en liten kai hvor vi skulle ta båt videre, kineserne fant jo en ny attraksjon å ta bilde av nemlig oss. Sumin syns jo dette var kjempe gøy og pimpet oss ut til stor glede for våre nye kinesiske venner.( vi burde tatt betalt) grotten var forresten veldig fin, og ingen fikk flaggermus bæsj i håret.

Uten mat og drikke duger helten ikke, så etter vår flotte grottevandring  var det tid for lunsj.  Vi ankom en helt tom resturant , som merkelig nok ble smekkfull i løpet av vårt lille besøk. Det må også sies at det samme skjedde når jeg, Sigrid og Monica måtte en tur på do, det virket som     at alle damer, jenter og andre hunnskjønn det måtte gjelde på den resturanten måtte på do akkuratt da. Det er fantastisk hvor mange folk det er plass til inne på ett toalett om gangen.

Bussturen tilbake til Guilin gikk fantastisk fort, mulig det var på grunn av at nesten alle sov. Oscar presterte å bli stoppet i sikkerhetskontrollen på grunn av et sverd i bagasjen, mens sikkretsfolkene var opptatt med Oscar glemte de i sjekke de andre koffertene, og alle andre kom seg gjennom sikkerhetskontrollen med både sverd, softgunn og laser. Fantastisk sikkerhet altså. ellers virker togturen til å gå veldig bra og jeg må si at jeg er superfornøyd med å ha dør til  togkupeen, slik at jeg slipper forhåpentlig å våkne til en kineser som står å stirrer på meg midt på natten, men man vet jo aldri.

Hjarteleg helsing Marie:D

Bilder fra skoleåret 2011/2012

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.