Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Eventyrernes eventyr den tjueandre dagen

20120307-20120307-p1130105

Eventyrerne startet dagen snakking i søvne, spying og hosting. Eventyrerne gikk ned for å spise egg og toast, namnam.

Så busset eventyrerne videre for dagens eventyr. Bussen kjørte oss til Li-elva. Tross at nesten halvparten av eventyrerne er syke, så gikk alle sammen ut av bussen og pustet inn elveluften. Deilig. Så gikk vi langs elven og de fantastiske fjellene. Eventyrerne koste seg i naturens vidunderverden. Vi gikk langt om lenge og lengre enn langt. Noen av eventyrerne klarte ikke å holde seg, så de tisset i åsynet av en okse. Deilig. Etterpå gikk vi enda lengre enn langt, og kom fram til noen søte små busser, vi hoppet på, så eventyrlig som vi er. Og rett og slett råkjørte til Xingping, hvor vår søte store buss sto og ventet på oss. Eventyrerne ble mistenkelig til bussjåføren som vi tror hadde besøk av en liten sånn snerten dame. Pyttiplott, eventyrerne satte seg i bussen, og vi ble kjørt til Yangshou. Deilig. Her sjekket vi inn på ett koselig hostel. Men ikke for koselig fordi vi må visst bytte til et bedre hotell i morgen. Påga eventyrernes helse og dosituasjon.

Nå dro eventyrerne ut for å spise. På hjem fra restauranten så eventyrerne levende slanger, skilpadder, kreps og rar fisk. De var på vei til grillen for å si det sånn. Deilig.

Etter middagen dro eventyrerne på Impression of Li-river (vannshow). Det var stort og flott. Typisk kinesisk; masse lys, mange aktører og masse publikum. Deilig.

Nå sitter eventyrerne sliten og salig i lobbyen til hostellet. Noen sultne eventyrere har tatt turen til MacDonalds. Offaboffa.

Eventyrerne hilser til vår kjære lærer Haibiao, som har tatt flyet til Hangzhou, for å fortsette sin sykebehandling. Stakkars. Vi skal møte opp med ham når vi kommer dit. Det blir koselig.

Eventyrerne har det veldig bra. Folk begynner å bli friske, så da er det opp og hopp. Ut på tur og opp i fjellet. Koselig.

OVER OG UT, SHIP O`HOI

Sigridpigrid

Bilder fra skoleåret 2011/2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.