Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Farvel Kaili

20120301-img_0248

Dagen i dag startet som vanlig med frokost, som alle andre dager, men etterfulgt av en god busstur. Bussen stoppet ved en liten butikk og en fin asfaltert vei, den varte bare 20 minutter, vi havnet på en gjørmete vei som en skulle tro ikke hadde noen endesteder. Etter 2 timer (pluss/minus) fant vi en liten Miao-landsby, her tok vi oss en god pause med lunsj. Vi ble invitert til landsbykongen, og ble tilbudt både drikke og mat av den hospitale kongen, men vi kunne desverre ikke ta i mot det han hadde å tilby. Turen fortsatte over fjellene med vakre landskap og utsikter. To timer til og vi var i den største Miao-landsbyen i Guizhou -provinsen, her skulle vi sove hos Miao-kongen.

Vi ble tatt imot av “dronningen” og Pepsi, etterfulgt av en god hjemmelaget middag av varierte retter.

Nå sitter jeg, Oscar, Haibiao, bussjåføren, Miao-kongen, og hans lillebror og forteller historier over en ekstremt god Guizhou-suppe.

Hilsen Dan Remi  🙂

PS: Marius tror at Sean Bean uttales “sin din”. Bananpistoler kan ikke drepe folk.

Bilder fra skoleåret 2011/2012

Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.