Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Vandring på Wudangshan

20120226-img_0104

Mi fan!

Nok en natt har passert, og de tapre eventyrerne våknet nok en gang i sine myke hotellsenger! Frokosten ble organisert på egenhånd, og derfor sto stort sett nudler på menyen! Namnamnam! Kinesiske nudler! Yum! Men det var egentlig ikke så sykt digg da. Vi tok oss dermed en søndagstur, ettersom ingen lenger har telling på hvilken dag det er, bort til noen tøffe tempelgreier som lå litt spredt i fjellet. På veien møtte vi en tøff mann som hadde på seg kungfu ninja drakt! Han bodde på fjellet og tjente penger på favoritt hobbien sin som han også har viet sine eldre dager til! Kampsport! Han hadde spesialisert seg på å slåss mot sine erkefiender: luft og valnøtter. Og dette var han faktisk ganske rå på, som han viste i sin episke kamp mot disse representanter av ondskap. Om man da ser bort ifra valnøttene som klarte å unngå slagene hans, og lufta som slo av han skoen og fikk han til å miste balansen.

Etter den episke kampen vandret vi eventyrlystig videre, sultne etter flere opplevelser! Vi vandret over trapp og stein, langt om lenge, og lenger en langt, og omsider nådde vi noen tøffe tempelgreier! På den den ene siden var det langt over bakken, men om man ser på det fra en annen side kan man vel også si at det var langt ned til bakken! Vi vandret litt rundt, så på templene, statuenebuddaene, og masse tempel greier, og det var jo kjempe gøy, det er vel det viktigeste. Deler av tempelet lå forresten på siden av fjellet, inne i fjell veggen. Det var jo nesten litt skummelt egentlig. Good construction is good anyway.

>>

Vi har nå gått samme veien tilbake til start, og tar derfra bussen ned fjellet igjen. En stopp ble foretatt halveis hvor vi besøkte flere tempel greien. Her bodde den store feite vannguden. Han sa ikke stort, og det vistes vel strengt tatt også ganske godt på vannet i området rundt tempelet. Eeeew! Heldigvis var det også her trapper! Trapper er fantastiske! Spesielt når man har en konstant trang til å gå opp og ned trapper dagen lang som var tilfelle med de fleste eventyrerne!

Mens vi ventet på bussen ned igjen fra fjellet møtte vi en gammel mann! Han var så gammel at han hadde mistet interessen og respekten for damer, så Sumin ble enkelt og greit ignorert! Dette gjorde oss alle veldig triste! L

Men det gikk bra, for Haibiao var heldigvis mann! Og dette likte den gamle gubben! Og vi fikk atter en gang se noen kung fu ninja moves! Også med sverd denne gangen! Men dessverre kom bussen, og vi måtte dra fra den gamle mannen!

Neste stopp var et sted lenger nede på fjellet! Der var det trær, vann, kinesere, og fjell! Oooooog aper da. Apene var tamme, og kom bort og tok nøttene fra våre tapre hender! Noen apekattuser var litt sintere og større en anndre, mens andre var litt roligere og mindre enn andre. Det var artig! Og en ene apekattusiussen var super søt! Nåååmin.

Brombrombrom, så var vi tilbake på hotellet i Wudangshang igjen! Her spiste vi mat og gjorde masse rart som engentlig var veldig lite som ikke vil interessere deg som leser dette, så screw that.

See you later, Krokkodille.

Mvh. Magnus of Chine – The midt of the Rike

Bilder fra skoleåret 2011/2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.