Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Første møte med håpskolen

20120223-img_0745

Da forlater vi Xi’an for denne gang, vi er tilbake i Xi’an på mandag før vi tar flyet til Giuyang for de som ønsker detaljer…

Uansett, i dag tok vi 4-5 timers busstur til Wudangshan, skulle gjærne fått med meg landskapet men jeg skal ærlig inrømme at jeg ble litt oppslukt av 3DS’en til Per Martin men jeg spurte Nina som hadde fulgt med og hun kunne rapportere om mye fjell og mange tunneler. Jeg begynte å se ut av vinduet da vi nærmet oss byen og som mange også la merke til var det VELDIG mange butikker man solgte sverd her i byen. Kan være veldig interresant å prøve og få med seg hjem.

Vi sjekket fort inn på hotellet og fikk oss litt mat på en lokal restaurant, og det skal sises at det Wudangshan er langt ut på landet så mange utlendinger er det ikke her så mange stirrende øyer blir det(noe vi egentlig er ganske vant med).

Etterpå besøkte vi håpskolen for første gang og besøkte alle klassene, barna var selvfølgelig veldig søte og de sang til og med en sang for oss. Nå gjelder det bare å leke engelsklærere for en dag i morra.

Nina sminker Oskar tok akkurat på seg maskara, det er fyrverkeri ute, Stine løper rundt i gangen eller noe, Marius og Magnus løper halvnakne rundt og hilser på kinesere, etc. Alt er som vanlig

Matias over og ut. Hilser til familie venner og alle alle andre kule folk som skulle følge med på bloggen vår ;D

Bilder fra skoleåret 2011/2012

Previous Post

Comment (1)

  1. Lars Speilberg

    Hei Kinafarere! Ser ut som dere har en tur tett på opplevelser! Flott å kunne følge dere på bloggen, se litt av hva dere opplever, nye hårfrisyrer osv. Fortsett å skrive og legge ut bilder!

    Hilsen Lars (Speilberg), Hilde, Nora og Maren – just leaving New York.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.