Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

O-HO-I FOR EIN BLOGG

20120221-img_0558

Idag e d I, Steinar Halvdan som skriv. I, Steinar Halvdan, skriv på mitt æiga morsmål for å få litt ekstra snært i bloggen min. Moldenser hæite d morsmåle, fole svert morsmål d.

Idag he me hatt d arti, etter ein kjæmpego natts søvn på madrassa like hare som planka(d va faktisk ein go natts søvn, såv heile natta for første gang i Kina) så dro me å såg på sjølveste Terracottahæren. D va fint d, litt kalt men. Sola va forvunne i ein blanning ta tåke og forurensing. Me va alle tjøle imponerte ta hæren t keiser Qin(Kinas første keiser). Før me dro t na hæren va me på Terracottafabrikken der dæm laga kopia ta hæren og andre flotte gjennstanda t uanstendige prisa, Monica prøvde å prute på ett Mahjongsett men fant ut som me andre at d va uanstedig.

Når me kom tbake t hostelle fikk me ett par tima før videre program. Undertægnede og Nina Rosita brukte tia t å stikke innom ein luksusklokkebutikk me klokka opp t 346.000 Yuan. D vart me litt kvalme ta.

Etter den opplevelsen for me alle på sang- og danseforestilling fra Tang-dynastiet. D va bra, mykkje bedre en peking-operan. Som trommis va d arti å høre på, dæm va flink. No sitt me å kose oss på hostele me cola og godter, cola koste bare tre Yuan her.

Imårra he me dagen t æiga disposisjon, yeah.

Me ønske alle om å gratulere kongen me dagen(sjøl om alle ikkje støtte hass stilling)

D va alt fra me, Steinar Halvdan.

Bilder fra skoleåret 2011/2012

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.