Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Bryllup, skogstur og styrkesirkel

20120128-img_0113

Denne uka har det skjedd mye, klassen har planlagt og arrangert elevkveld hvor bryllup var temaet. Dette overskygger de meste av andre hendelser, men vi har også gått en tur i skogen som endte i bålmat og førstehjelp. Sigrid presterte å stikke seg i hånda med en kniv mens hun skar barkenever av en kubbe. Bålene ble fine og det ble pølser og pinnebrød på oss.

Hadde også enda en gymtime på onsdag, denne gangen i regi av Sigrid (skadet), Monica, Marie (syk) og Stine. Det startet med oppvarming med basket og lek, det fortsatte så med styrkesirkel. Morsom og effektiv gymtime.

Tilbake til bryllupet.
Det ble en braksuksess, bruden og brudgommen henholdsvis Silje og Espen “giftet seg” på lørdag. Bryllupet startet kl 18.00 med seremoni i gymsalen. Dan-Remi hadde tatt en veldig rask utdanning som prest og sto for vielsen. Seremonien varte i ca 30 min og deretter var det mat i matsalen, koldtbord. Under maten var det flere taler, Bruden og brudgommen selvfølgelig, forloverene og foreldrene. Kjempemorsomt! Det hele ble dirigert med dyktig hånd av en glimrende toastmaster, Steinar. Så var det dans i gymsalen og kakeservering. Kaken var et mesterstykke som var laget av Per, Nora, Marit og Elisabeth. Resten av kvelden raste forbi i musikk, dans og karaoke. En KJEMPESUKSESS!

Ellers nærmer kinaturen seg med stormskritt. Vi gleder oss kjempemasse! 🙂

Nina T og Oskar

Bilder fra skoleåret 2011/2012

Comments (2)

  1. kinaklassen.com

    ok

  2. Haibiao

    Det var en fantastisk elevkveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.