Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Hei, og godt nyttår! (Kinesisk altså!)

20120124klassebilde

Som alle andre uker, besto forige uke av både viktige og mindre viktige ting. For det første kan det være greit å nevne at det var ”særgreinsveke”, noe som betyr at valgfagene utgikk, og at vi bare var med klassen vår hele uka.

Faglig sett så lærte vi om å spørre om veibeskrivelser og hvordan vi skulle bestille mat på kinesisk. ”Haibiaos restaurant” ble åpnet for anledningen, og det ble en braksuksess! Og siden vi er i det matlige hjørnet, kan vi også nevne at Kinaklassen lagde middag til seg selv og animasjonsklassen på tirsdag. Meget dumt for Adventuraklassene som var på hyttetur på Standalsfjellet! Menyen besto av vårruller, kinesisk pannekake og sursøtt svinekjøtt. Det var digg.

Tro det eller ei, men Kinaklassen har også vert i aktivitet i løpet av uka. Vi hadde en gymtime arrangert av Marius og Magnus, og som om ikke det var nok gikk vi en tur onsdag før middagen. På lørdag fikk noen spesielt utvalgte kjørt seg litt ekstra for da reiste hele Møre FHS til Volda og deltok på den årlige fotballturneringen. Guttene fikk ikke noen spesiell plassering, men jentelaget kjempet seg til en god 3. plass! Creds! Som vanlig vant vi prisen for beste heiagjeng!

Som tidligere nevnt, besto uka av viktige og mindre viktige ting. Vi sparer selvfølgelig det beste til slutt: På fredag hadde vi en heidundrende feiring med sushi, is, kaker, og sjokolade. Anledningen var at Monica hadde bursdag. At det på søndag var kinesisk nyttår var bare en ren tilfeldighet. 😉

Ellers planlegger Kinaklassen tidenes elevkveld, så det er bare til å glede seg til neste innlegg!

XOXO Monica og Dan Remi <3 <3 <3

Bilder fra skoleåret 2011/2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.