Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Elevkveld of Fury and Love!

20111126-img_0413

Aloha!
Det nærmer seg slutten for “No Shave November”. Mange tapre menn har kjempet en lang kamp for å motstå barbermaskinen, og slaget ser ut til å bli vunnet (av de fleste). Denne uken har vært veldig hektisk, men samtidig nokså episk. Blod, svette, tårer, brødskiver, mangoer, ja, alt tatt i betraktning kan vi si oss fornøyd med våre prestasjoner og obligasjoner. Kinaklassen har nemlig hatt ansvar for Elevkveld denne uken (les: forrige uke), og ut ifra bildene som har blitt lagt ut, kan vi si at det var en suksess uten like. Det hadde vært ganske kult hvis det hadde bodd sjiraffer i Ørsta, men det har ikke så mye å si, når alt kommer til alt.

Flere karbonbaserte livsformer i klassen har lært oss mye interessant kunnskap om Kina, og vi kan trygt si at te er godt, og drager er nokså heftige. Vi har blitt smartere, men også mentalt sterkere.

Og nå et innslag fra publikum (les: Magnus og Steinar): ”Esel eier! Pølse!”.

På onsdag, også kjent som dagen før torsdag, og Odins dag, var vi på Jazzkonsert i Ørstas Kulturhus. Jazztoner ble spilt som bare det, og kanskje noen jazzelskere og ”tubafober” ble utviklet under konserten.

Klassen har også fått lærdom innen det kinesiske spillet kalt Majong, en mer avansert versjon av kortspillet ”gris”. Her har vi alt fra fugler til bambus. Majong ble en publikumssuksess, og mange i klassen har trent sine egne prestasjoner innenfor spillet siden dagen vi lærte oss de beryktede reglene.

Lørdagsseminaret denne uka var et spennende stjernetelt, hvor en ivrig stjerneelsker fortalte oss om alt fra stjerner, til flere stjerner.

Som sagt, har mye av denne uka gått til planlegging av elevkveld. Etter mye arbeid, ble det en kort, men en actionpakka elevkveld. Tilskuerne syns det var et bra, og vi fikk masse pandaer i salen, samt O’Boy. Arrangørene sier seg fornøyde med hva vi presterte, både innen matveien (Vårruller og Wok) og showmessig.

Takk for oss, roser i senga, bukser og nakker!

– Marius og Matias

Bilder fra skoleåret 2011/2012

Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.