Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Veke 46

img_0231

Guten tag!
Tirsdagens asfalttur: Vi skulle ut på tur, vi endte opp med å gå etter en skogsvei. Vi kom til et gjerde, vi hoppet over, vi fulgte stien videre. Plutselig var vi ingensteds, vi var LOST IN THE WOODS! Plutselig kom det et fint forslag. ” VI SNUR OG GÅR TIL VOLDA, TIL VÅR KJÆRE LÆREAR HAIBIAO, OG SPISER KINAMAT. NAM!” Alle var enige med dette forslaget, til og med Haibiao. Så startet vår kjære asfalttur til Volda. Det var en fin tur, hvor vi fikk en guidet tur gjennom Voldas kjøpesenter og ungdomskule. Vi sang blandt annet irske melodier, pokemon og High school Musical sanger i full ederu tilstand, så volda folket fikk seg litt av et syn. Vi koste oss masse. Så kom vi til Haibio, matlagingen startet og sluttet og nintendo spaken var godt plantet i hånden. Vi rullet ut døra og kom oss på en buss og turen var fullkommen. TUSEN TAKK HAIBIO VÅR FLOTTE LÆRER!

httpv://www.youtube.com/watch?v=tnWTQ6Q00v0

Monica har lært oss om Qi= Livskraft, Hanne har lært oss om religion, Dan Remi har fortalt oss om den kinesiske mur, Oscar om kinesiske oppfinnelser, Sigrid fortalte oss om Tibet, Marius om Jackie Chan, Brit om en kinesisk minoritets befolkning, Steinar om The Peking Man og Asbjørn om zodiac. Det var ukas fine foredrag. Jippi! Vi er opplyste mennesker.

httpv://www.youtube.com/watch?v=MskMVDXry9c

Ps: vi har lært litt om klokka, den er interessant.
Ps: Paul Merton er en artig skrue.

Hjarteleg helsing Marie & Sigrid

Bilder fra skoleåret 2011/2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.