Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

K.F.U.S. (Koruke, Frihelg, Utagering, Skyrim)

20111109-img_0292

Ni hao mothafackas!

Uka begynte med tre dager med bare kor, fra mandag til onsdag. Dirigenten vår kalles Prots, og han er verdens snilleste bestefar, og har verdens kuleste skjegg. Dessuten var han en utrolig god korlærer, og klarte på bare de tre dagene å få alle elevene til å synge, som om de var kastratsangere. Godt jobba! Koret ble akkompagnert av Altiplano fra Sør-Amerika, en gjeng utrolig kule og flinke musikere. De spiller tradisjonell latinamerikansk musikk, og det var noe alle elevene satt veldig stor pris på, for etter at koret var ferdig på konserten onsdags kveld, så måtte Altiplano spille hvertfall 3 ekstranumre.

Her er linker til videoene av koret og Altiplano på konserten:

httpv://www.youtube.com/watch?v=JH-emuJLvBI

httpv://www.youtube.com/watch?v=HPUwriMbxj8&feature=related

httpv://www.youtube.com/watch?v=LGF9EBjZ-fA&feature=related

På tirsdag lagde Kinaklassen gong bao ji ding, eller gong bao-kylling, og det var veldig godt. På torsdag starta frihelga, og ca. halvparten av klassen dro på heisatur til Bjørkedalen, mens noen noobs ble på skolen fordi de måtte spille The Elder Scrolls V: Skyrim. På fredag dro også vi (AK og Nina, pluss Morten, bestekompisen vår) dit, mens nesten alle av de andre som var på skolen dro på en annen heisatur til Bondalseidet elns. (Btw, vi gleder oss til å høre sladderet fra de andre elevene som har vært pressa sammen i to små leiligheter som tetrisbrikker). Man kan vel påstå at 90 % av elevene på Møre folkehøgskule har vært, eller er, ganske dårlige idag, 13.11.11.

På lørdag lagde assistentene et puteslott i peisestua så vi som var tilbake på skolen kunne ha det litt gøy, og i tillegg bytta de om på alt bestikket til kveldsmaten, så man måtte ta både smør og syltetøy med gaffel, og skinke med skje. Ellers har det ikke skjedd så mye, ettersom vi bare er 20-30 personer på skolen. Men, idag har AK bursdag (!!!), og til frokost fikk hun et stort tigerkosedyr i bursdagsgave. Det har vært en ganske rolig uke, bortsett fra torsdags- og fredagskveld/ettermiddag. Hohoh.

Zai jian!

xoxo A-to-the-mothafuckin-K & N-to-the-I-to-the-N-to-the-A-DAWG!

Bilder fra skoleåret 2011/2012

Previous Post

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.