Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Hei, Hei!

20111028-img_0186aaaaa

Da var nok en uke over på Møre Folkehøgskule. Det har vært en innholdsrik uke, med mye… innhold av ulike ting, og… sånt. Vi har også spist mat hver dag, og konsumert drikke for å overleve. Om natten har vi sovet, for det er viktig for å opprettholde en balansert døgnrytme, og en sunn helsetilstand.

På tirsdag var det nok en gang kampsport, hvor vi lærte nye trekk i bù – sekvensen. Selv om vi ikke har neshorn i Norge, er det alltid like gøy å trene sammen med en ekte kampsport mester.

Onsdagen brukte vi til å bestige Rotsethornet, et sagnomsust fjell i Volda. Været var vidunderlig, og utsikten på toppen etter flere timer med episk stigning kunne ikke vært bedre. Nedstigningen gikk som hjemmebakt smør på brødskiva, glatt og godt. Videre vandret vi hjem til Haibiao og Sumin for å ta del i en sensasjonell middag. Vi fikk blant annet servert ”Pepsi” – kyllingvinger, og mye annet snadder. Maten smakte utrolig, og vi rullet av gårde til skolen når kvelden meldte sitt nærvær.

Siste kampsportime tok sted på fredag, hvor vi lærte de siste trekkene i bù – sekvensen. Mot kvelden ble det kosekveld/avslutning med Mester An på klasserommet. Flotte kaker ble bakt, og vi storkoste oss alle sammen. Det ble vist en liten film fra våre kampsportimer, og det var også flere sanginnslag fra både elevene, og mesteren selv. An var veldig fornøyd med vår innsats under hans opphold, og vi gleder oss til å treffe han I Beijing når vi begir oss ut på vår superheftige, tatt helt ut av sammenheng, episke, og legendariske Kinatur, hvor verdenshistorien for alltid vil bli endret.

På lørdag var det seminar, og denne gangen var det Paul’s Planet som sto for tur. Et interessant seminar, hvor Paul fortalte om sine mange turer rundt omkring i verden. Han møtte også en del kameler, noe vi som elever satte meget stor pris på.

Ut mot kvelden var det tid for Halloween, og elevene som hadde ansvar for opplegget gjorde en kjempeinnsats, noe som resulterte i en både morsom og skremmende aften, uten elefanter. Det var mange flotte og kreative kostymer, og ved kveldens ende ble det delt ut ulike premier.

Vi så også filmen ”You Shoot, I Shoot”, og del fire av ”Lost in China”, men undertegnede husker ikke hvilke dager disse begivenhetene fant sted. Med det takker vi for oss, ha et fortsatt fint liv, med masse regnbuer og blomster.

– Marius og Mikael.

Bilder fra skoleåret 2011/2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.