Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

méi yǒu huài tiān qì, zhǐ yǒu huài yī fu

20110928-img_0167

Ni chi le ma!

Vi dro ut onsdag 28 Sept. til Runde, en fager øy i kjære Norge. Først tok vi en awesome minibuss tur over havet on under havet og sånn. Og gjennom skog og fjell og sånn. Også etter det havna vi pluttselig på en øy. Det var super tøft. Også før vi kunne begynne å gå mot fyret måtte vi tilogmed gå AV bussen. Shit, right.

Dermed la vi altså ut på eventyrferd. Vi måtte faktisk over et fjell for å komme til fyret tenk. Og det var ikke bare bare å finne veien opp på fjellet, vi måtte snakke med noen innfødte. Vi klarte heldigvis å komme oss unna de skumle skikkelsene i bygda, men støtte da på en hyper bratt bakke! Den gikk nesten rett opp! Sånn her ” | “. Stien var nydelig, med masse nydelig myr og fersk gjørme. Sauene var ikke så veldig morderiske den dagen, så det gikk glatt. Vi måtte opp til en topp for å spise lunsj mens vi skulle se på de nydelige fuglane. Men de var ikke der lenger. Men det gjorde ikke noe, for mens vi satt å så på fuglene som ikke var der, rakk nemmelig regnet å bygge seg opp, og det regnet masse! 😀 Heldigvis hadde alle, more or less, regntett tøy! Som nesten klarte å holde vannet ute! Snakk om flaks! På hytten var det heldigvis høy standard men alt mulig rart. F.eks. varmeovner! Eller high-tech doer som rommet opp til 2 personer! Capt’n Magnus lagde middag til allesammen :)) Mens Lord Æzbjørn jaktet på monstere rundt fyret så alle kunne føle seg trygge. Magnus og AK47 lagde også vaffler til kvelds! namnamnamnamnamnamnamnam. nam. c:

…..

På turen hjem var det en gul prikk på himmelen som lyste bak skyene. Det var rart. Det blåste mye. Jepp. Og det var kos. Jepp. Takk for oss. <3 Good shit.

Hilsen
Oss.

Æzbjørn & Magnus 🙂 😀 :p 🙁 😐 :/ <3

P.S.
méi yǒu huài tiān qì,  zhǐ  yǒu huài yī fu = Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.
Ni chi le ma! = Har du spist? (Det er en hilsemåte i Kina, spesielt i  gamle dager.)

Bilder fra skoleåret 2011/2012

Comments (2)

  1. sq

    Hva med dramaet dere skapet igår kveld? Det var et godt påfunn med dyktige skuespillere! 🙂

  2. Halvdan

    totaly the most awsome post at all time

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.