Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

The awesome chinaclass på tur!

20110921sandhornet01

Ni hao!

Denne uka har kinaklassen hatt det dritt artig. Vi er fortsatt mette etter vår matopplevelse hos Haibiao og Sumin. Vi ruller opp og ned trappa og traller på ”Sòng Bié” (Farewell) som er en ekstremt fin sang. Ps: vi synger på kinesisk! Vi har også lært mer talespråk, vi kan si ”jeg er David” og ”jeg er ikke David”.
Og vi kan spørre kinesere om litt av hvert. The Chinaclass har også lært seg å knute mennesker som ble mer og mindre vellykket. Sigrid og Marie har bestemt seg for å lage en hel hær av knutemennsker!

Kinaklassen blir aldri sur ute på tur, og vi er definitivt sprekere enn alle de andre klassene (egentlig bare animasjon). Med Dan-Remi sin oransje caps så er det ikke noe problem hvis vi roter oss vekk. Vi gikk innom tre topper(Sandehornet) om onsdagen, fy søren så spreke vi er. JAH!! Vi elsker å gå på tur og vi har alltid nok niste og vann, ikke sant, Per Martin? Vi gikk opp kjærlighetstrappa for å nå toppene. Kjærlighetstrappa ble bygd av en gal og forelsket mann i en skog med EI ku. Sumin prøvde å være snill med GaleMann og sa at kjærligheten tok slutt, men egentlig så var dama på fjellet ei slut. Det var en veldig fin tur. Ps: vi hadde også med oss Alfhild (internatleiar). Hu var kos:D

Det kommer ikke som en bombe at vi OGSÅ var på tur om lørdagen!
Turen var sammen med hele skolen og det var kjekt. Denne uka har vi altså vært superspreke. Vi koser oss masse og gleder oss til overnattingstur til Runde, hvor vi skal være fuglekikkere. Vi er veldig glade i alle og alt, men vi gleder oss til å sove i høstferien.

Hjarteleg helsing Marie og Sigrid. <3

Bilder fra skoleåret 2011/2012

Comment (1)

  1. mhb

    Artig å lese!:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.