Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Månefestival og babyplaner

Wii
Klassen spiller Wii hos Sumin og Haibiao!

Ni hao folkens! Denne uka har vi gjort mye forskjellig. På mandag startet vi med valgfag, og hadde vår første kalligrafitime med BLYANT OG PENN (det gikk mye bedre enn med pensel). Vi fikk også høre flere syke historier fra kinesisk mytologi, og fikk høre om et minoritetsfolk i Kina som liker seksuelle rollespill (?!).

På mandag var det også den kinesiske Månefestivalen, men dessverre fikk vi ikke månekaker, og Sumin fikk så dårlig samvittighet at vi fikk lov til å feire Månefestivalen dagen etterpå med kake, brus og Mulan. Nina, Dan-Remi og AK lagde brownies, ostekake og muffins, og det var veldig godt. Tirsdag startet også den mye omtalte MATAUKEN! (Øke maten…). Elevene delte seg inn i fire forskjellige grupper; sopptur, vedhugging, fisketur og lefsebaking. Matauken varte helt til torsdag kl. 12, for da startet FRIHELGA! (Dadaam). Siden Steinar var den eneste fra Kinaklassen som reiste hjem (Judas..), så ble klassen og assistentene invitert på middag, Wii og film hos Sumin og Haibiao på lørdag. Det var nok ikke en eneste sjel som gikk derfra sulten. YumYumFood! Stereotypisk nok var Haibiao best på bordtennis på Wii, og Dan-Remi lærte at bordtennis på kinesisk er PING PONG. Magnus er klassens self-proclaimed tea master, og han oppfant en ny type te (varmt vann, moste druer, ris, wasabi, pærebrus, kaffe, appelsinjus + flere ukjente ingredienser), som ikke akkurat fikk en sekser på terninga. Dessuten går det rykter om at Nina og Dan-Remi skal få et barn sammen, som skal være maskoten til Kinaklassen når vi reiser til Kina (bare fordi Sumin sa at klassen skulle lage et band, ikke et BÆND, og noen derfor trodde hun sa barn). Jaja, better hurry up then! Ellers har det vært en rolig uke med masse fart (?) i Møre folkehøgskules beste klasse ^^

xoxo Nina & AK

Bilder fra skoleåret 2011/2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.