Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Avslutning – foreldrehelg

Ja, da begynner vi å nærme oss slutten, dessverre. Vi begynte tilværelsen etter påskeferien med å forbrede et seminar som vi skulle ha for skolen,  den innebar masse info om turen og kina generelt. Dette ble gjennomført gjennom powerpoint og film. Det var et vellyket foredrag, som virket som de fleste hadde glede av.

I helga hadde vi foreldrehelg, hvor alle klassene hadde et innslag for foreldrene. Her ble de nye inntrodusert for de nye assisstentene; Nora, Andrej, Louise og Per Martin. Det var mange morrsome innslag, som de voksne satte pris på.

I dag var vi på rotsetvannet, og grillet og koset oss.

20110507-img_0054

Så nå gruer alle seg bare til at året tar slutt, og gjør så mye ut av det som er er igjen som vi kan. 😉

Bilder fra skoleåret 2010/2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.