Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Morgan Kaaaane var hans navn!!

hangzhou-4

Det var nok en gang en kinaklasse på tur i Kina. Den første fulle dagen i Hangzhou startet med en overraskende god frokost bestående av diverse bakverk. Videre reiste vi til West Lake, som er en kjempestor innsjø i midten av Hangzhou. Utrolig vakkert og lite folk til Kina å være, ganske greit for en gangs skyld. Turen rundt vannet ble gjennomført i en snasen “bil”, veldig turist, men i grunnen ok siden en tur rundt hadde tatt en evighet……. og forbi!!!!! Veldig fint, og veldig få folk for en gangs skyld. Årh… nå sitter jeg og skriver det som egentlig er ferdig siden dusteinternettet bestemte seg for å streike og slette mesteparten av mitt innlegg… bæsjebæsj. Uansett veldig fint, West Lake altså.

Videre reiste vi til silkegaten i Hangzhou og der skulle mange av oss kjøpe morgenkåpe. Noe vi gjorde. Andre kjøpte også andre kjekke ting, som sjal og tøfler. Noen av oss ble en smule leie av å traske rundt, så vi gikk på kinas mest eksklusive restaurant.

McDonalds :)) Veldig godt, billig og usunt… Og Godt.

070411-hangzhou-10

Så skulle vi ta taxi tilbake til hotellet, men det var så godt som umulig siden antall taxier ikke stemte så bra med byens 8 millioner innbyggere. Det endte opp med lokalbuss til den rimelige prisen; 1 yuan. Ved hjelp av Sumin kom vi oss trygt tilbake til hotellet.

Efter lengre enn langt og langt om lenge (elns) gikk vi å spiste kveldsmat på en fin restaurant. Bordet jeg satt på var nære ved å løse alle verdens problemer. Overbefolkning, Genmanipulering, Evolusjon, Space-Age, Belgian Blue og mangelen av originale pokemoner i Pókemon White. Nuvel da er jeg fertig.

Per Martin og Gunnar har forsvunnet.

Skrevet og diktet av Andreas Skretting

PS: Kan du (Ingunn eller Guttorm) sjekka om mormor og farmor har fått postkortet eg har sendt de?

(Daddy!!!! Thats not a dragon, thats a CHIIIINEEESEEE DRAAAGON!)

Reisealbum 2011

Comments (3)

 1. Guttorm

  Mormor og farmor har fått kort, men ikke mor og far!

 2. Henny

  har per martin og gunnar kommet tilbake ? : D

 3. Ruben

  Dette innlegget skreig Andreas! Me ein gang eg såg at Morgan Kane va involvert, så visste eg det måtte ver deg 🙂 Fine henvendelser t Toy Story forresten. Syns du ska dra inn Space Jam (århundrets film) neste gang!

  Anywho! Fred være med deg. lol.

  Ps: Troffe nogen vaskeekta frihetshatere (kommunister)?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.