Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Stappfull av tog

Etter fire innholdsrike dager i Beijing dro turen videre til Tunxi, altså bestod dagen idag av en 20 timers togtur. Diverse tidsfordriv ble igangsatt; soving (meget populær aktivitet), spilling, lesing og lytting til musikk. Noen av oss var også i det kreative hjørnet og igangsatte et rollespill.

290311-tog-2

Gunnar startet med å tegne kart over det som skulle være vår fantasiverden, hvor også handlingen skulle utspille seg. Per Martin bestemte over rollespillet og fortalte hele historien. Dette resulterte i en del urealistiske utfall på de valgene vi tok. Gunnar, Erling og Morten rottet seg sammen mot meg (Mordi, den transsexuelle amishen) med en gang, og klagde på at jeg ikke var seriøs nok. Til slutt, etter vi hadde spilt en liten stund, etterlot de meg i et brennende vertshus for å dø. Etter det dødde rollespillet litt ut og vi spiste mens Morten sov.  Silje så vi ikke noe til, for hun satt i senga si og spilte i 10 timer i strekk!

Tiril

Reisealbum 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.