Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

3.mars: Dag to i Hong Kong

I dag har vi vært på en større saitsing runde i Hong Kong, vi begynte med å dra på en restaurnt for å spise frokost, noe som omhandlet alt fra kylling klør til noe som smakte som skolebrød. Etter dette dro vi rundt i Hong Kong for å finne en butikk hvor folkene i klassen kunne kjøpe seg et kamera, det var greit at det ble gjort så tidlig for da var man klar for en dag med bilder. Noe jeg kan skrive under på selv, på en dag med vandring har jeg tatt hele 127 bilder, og det er etter at noen har blit slettet. 😛

0303_hongkong_frokost

For det er masse å se og masse å oppleve i Hong Kong, og mer skulle vi se. Etter dette dro vil til “Avenue Of Stars” som er kinas svar på Hollywoods “Walk of fame”. Så bar det i vei til Victorya Peak, hvor vi fikk se Hong Kong´s flotteste utsikt. Det tok sitt med om og men, men vi kom nå endelig fram til den mystiske taubanen, som noen sa at var under resteurering, men som det viste seg at ikke stemte. Men det var virkelig vert det, og jeg vil anbefale alle som er i Hong Kong å ta seg en tur. Nå gleder vi oss en masse til hva som kommer i morgen, og ønsker alle en god kveld/morgen videre.

0303_avenue_of_stars

Per Martin

Reisealbum 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.