Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Årets “første” aketur

Dato: 13.11.10

Ramake av Kinaklassen i akebakken siden ingen dokumenterte den originale turen. Turen startet for vår (Ola, Birgitte og Gunnar) del med «helvetesbakken» som aldri tok noen ende, og varte lenger enn en gjennomsnittlig geofagtime. Det hele ble ikke bedre da vi ble tatt igjen av Per (Tafse) Martin i bil sammen med Tiril, Andreas, Magnus og Erling. Noe som ble grense opp mot ekstrem latskap i våre øyne.

Kort tid etter kom Haibiao med akebrett, men da var vi alt halvveis opp bakken, mens Tafse & Co måtte stå igjen å vente på at alt var losset av bilen.

På tross av overhengende fare for å bli akt ned av ukontrollerte ufobrett med uerfarene sjåfører valgte Haibiao en sentral plassering for å forevige aketuren.

Etter et par timer med mer eller mindre intensiv aking oppdaget Tiril at hun hadde mistet nøklene. Etter litt leting måtte vi se slaget tapt og vende attende til skolen. Nøklene har enda ikke komme til rette. Tilbaketuren ble skyss i Haibiao sin bil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.