Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Tur til Rotsethornet

Onsdag den 20. oktober dro vi (untatt Per Martin) på oss ullundertøyet og tjukt med klær for å bestige Rotsethornet  i Volda. Den trange bussturen og labbinga i Voldas gater skrudde opp forventningene om fri natur ytterligere. Og fri natur fikk vi. I rikt monn. Jeg fikk det iallefall i kjeften, ned nakken, i skoene og godt innunder jakka. Store snøfnugg dalte over oss første halvdel av turen og det ble en HVIT fjelltur istedetfor oktoberoransje. Hurra!

Rotsethornet 05

 

Som vanlig havnet jeg bakerst i oppoverbakkene som turen stort sett besto av, hvis vi ser bort fra en laaaaang tursti. Men jeg fant heldigvis fin motivasjon i å plage medelever med luenapping og snøballer. Det var gøy. Og opp kom vi omsider til den fineste utsikten du kan tenke deg over fjorden! Du så sola, havet og en mengde av fjell som stakk opp av diverse skyer. Skikkelig Ringenes Herre! Vi nøt synet så lenge det varte før tåka kom og spiste den opp.

Rotsethornet 02

Så var det å ake ned igjen og labbe tilbake til Volda hvor Haibiao ventet med Kina-buffet <3 Nammmmm! Hjemme hos Sumin og Haibiao spilte vi wii og varmet oss ved peisen, sov og leste kinesisk litteratur (var det eneste som fantes i bokhyllene) helt til det ble mørkt. Da var det på tide å ta bussen hjem til kveldsmaten. Rakk den såvidt. Day well spent!!!

Linn

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.