Kina – Midtens rike 中国班

Møre Folkehøgskule

Dag 36 – 37

20100319-img_0162

Dag 36.

I dag var dagen da vi egentlig skulle gå på den kinesiske mur, men på grunn av overbeiting i indre mongolia, har det blitt sandstorm her i Beijing. Dermed fikk vi første delen av dagen for oss selv. Noen dro til Lama tempelet, men andre som i oss, Silje og Siri dro på shopping i Beijings gågate. Siden vi var på markede i går virket alle butikkene ekremt dyre, men vi klarte likevell å finne mye fint. Vi koste oss med is fra KFC (med varm sjokoladesaus, nam nam^^), og kaffe/kakao fra Starbucks. Etter å ha gått i mange timer, i kjøpesenter som aldri tok slutt, måtte vi vende nesen hjem til hotellet. Vi hadde egentlig god tid før vi skulle møte resten av gjengen, men fordi taxien kjørte feil, ble vi litt sene, og resten måtte vente.
Vi kjørte til et marked som kaller seg for silkemarked, selv om de omtrent ikke har noe silke. Her fikk vi prøve oss på pruting igjen, til stor suksess for mange. Her var selgerne grådig innpåslitne, de gjorde nærmest alt for å få oss inn i butikken, som å dra oss i armene, komme med uttrykk som “ you sexy lady”, “ Beautiful woman” og liknende. Noen av selgerne kunne til og med svensk, og brukte det aktivt som salgstriks, noe Sunniva, Siri og Silje falt for. Etter å ha svidd av mye penger, gikk turen til en koselig restaurant. Aina hadde bursdag i dag, så det ble både kake og sang. Videre gikk turen til et Kung fu show, der vi fikk se …munker utføre imponerende kung fu triks. De var kjempeflinke, og mange mente at dette var det beste showet vi har sett hittil. Etter showet dro vi til hotellet for å sove.
xoxo
Sunniva & Yinggelin

Dag 37

I dag våknet jeg av en onskapsfull latter av Ingelin. Hun hadde nemelig satt på sikkerhetslås på døren, slik at stuepiken ikke kom inn, og vi fikk sove lenge.
I dagen i dag hadde vi dagen for oss selv, mens noen valgte å dra på tebutikk og verdens største akvarium, dro andre igjen på shopping. Halv 12 møtte vi Siri, Silje, Viktoria og Marit i lobbyen, klare for å ta taxi til gågaten. Først spiste vi frokost på Mcdonnals, og så begynte vi shoppingen. Og jammen klarte vi å svi av noen penger i dag og… Etter mange timer med shopping, avsluttet vi dagen med en velfortjent is på Hagen Dazs. Den var veldig god!
Vel fremme på hotellet var vi alle så slitne at vi måtte ta oss en liten kvil før middag. Marit derimot var sprek og benyttet seg av hotellets treningsrom.
Klokken syv møtte vi igjen Marit, Viktoria, Silje, Siri og Agneta nedde i lobbyen, klare for å spise middag. Vi gikk til en koselig pizzaresturang som lå litt borte i gaten. Der bestilte vi en pizza med kylling og biff, men fikk heller en pizza med skinke og tomat, Marit bestilte en stor cola og fikk en 2.5 liters flaske. Nå er vi mette, og trøtte, så nå skal det bli godt med enda mer søvn.
xoxo
Snuvina & Iglenin

Previous Post

Next Post

Comment (1)

  1. Linda Torill Lind

    Hei alle sammen! Lurer på hvem Snuvina er? Er det en ny jente?;) Eller er dere så slitne etter all shoppingen at det går litt i stå? Gleder meg til å se fruktene av all shoppingen:D
    Klem fra mamma til Sunniva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.